Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní série s těžce pohodovým castem, moc pěkná Šugar, perfektní profesor fyziky, který mi moc připomínal Challengera a celkově fajn hra plus opět super výzvy. Opovrženíhodný nerd Kenny, kterého bych moc rád vyliskal po čuni a sociopat Randy mě sice štvali, ale bez těchto elementů by to nebylo ono :-D A nakonec i ten Randy byl docela čípek :-D První série ve které mi nevadil buzík a navíc vítěz dostává 100 % Moc dobré ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky skvělému castingu je to pro mne asi největší překvapení a jedna ze tří nejlepších řad. Nastal mi nezvyklý problém, a to že jsem nevěděl komu více fandit, neboť dobrá polovina soutěžících si sympatie zasloužila, a to včetně "padouchů" - Randyho a Ace. Navíc osobnostně slabší jedinci naštěstí (s jednou výjimkou) vypadly relativně brzo, ikdyž kdo ví, třeba by se také trochu rozehráli. Velké překvapení v podobě Sugar, ke které jsem od počátku choval skepsi, kdy z počátku byla skutečně za nanynku a loutku, ale v další fázi hry se překvapivě době rozehrála. Rovněž chválím výběr prostředí, které bylo podmanivé a pro mne zajímavější než většina sérií z ostrovů. Dost mne též pobavily hrátky s falešnými imunitami a změny v poměru sil a nástup "outsiderů". S vítězem nemám problém, výhra zasloužená. Oblíbení hráči: Sugar, Ken, Bob, Randy, Ace. Co je pro mne nepochopitelné je fakt, že olympijská vítězka čtyři roky od zisku zlata v běhu na ideální vzdálenost (z hlediska téhle soutěže) to tady od počátku fyzicky moc nedávala a byla po celou hru spíše fyzickou přítěží. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není Afrika jako Afrika. Třetí řada Survivora je pro mě doposud jednou z nejslabších a odehrávala se právě v Africe. Tudíž není se co divit, že jsem měl z Gabonu předem obavy. Jenže teď si tvůrci přichystali opravdu nádherný kus Afriky, kde to skutečně žije. Je vidět, že nemusí být zajímavé a krásné (co se přírody týká) jen série odehrávající se na ostrovech a u oceánu. Mimochodem geniálně propracovaná fake imunita (i když bez smysluplného uplatnění, ale pobavila) a přiznávám, že bych na ní taky skočil. To nebyl jen Ozzyho kus klacku. :) Dále jsem taky spokojený s vítězem, proto vysokých 90% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)
  • Na konci v jedné z epizod této série se objeví "In memory Alton Desiree". Alton byl členem produkce, který se utopil v září v roce 2008, když připravoval pod vodou zařízení pro tuto show. (Attta)
  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)

Reklama

Reklama