Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

mr.kliky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem asi takhle k stáru sentimentální, ale hrdinkou týhle serie je pro mě jenna morasca.. naprostá telepatie. za zmínku ještě stojí rich, jakožto zábavnej prvek, protože jedinej neřešil vůbec nic a ze všech tam měl prdel, a lex, kterej se od afriky vůbec nezměnil. jinak to není taková šleha jak by casting sliboval. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle série je vysloveně mazec. Docela se divím, že porota nevzala klacek a Mariana neseřezala hned na kmenové radě. Ten chlap je buď dokonalý herní stratég nebo ten největší podrazák a křivák celýho Survivora. Navíc on celou hru prosekal cestičku svýma podrazama a ta kravka se s nim jen svezla. Být porotcem, tak snad celou hru bojkotuju, nemoh bych dát hlas ani jednomu z finalistů. Strašně jim přeju, aby si jednou v životě lokli svojí medicínky. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série nezaujme ani přírodou a hlavně ani soutěžícími. Ze začátku to vypadalo jako obrovské zklamání. Na to, kolik tam bylo hvězd to nezačalo dobře, ale postupem času, když začli všichni taktizovat a házet na sebe špínu, tak se mi ta série začala líbit. Do finálové dvojice se dostala asi nejvíc nenáviděná dvojice ze všech sériích. Takovou rychtu jsem ještě nezažil. Nejoblíbenější postava asi Rupert a Lex. Lexe jsem měl nejradši. Je to prostě borec. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Spíše než sérii Survivor to připomínalo telenovelu :) Ale jinak All Stars se vším všudy. Strašně se mi líbila poloha, ve které hrál Richard - už jsem vyhrál a všichni jste mi u ..... Boston Rob konečně předvedl, jak se má tato hra hrát. Škoda předčasných odchodů Jenny (odchod jasný, pochopitelný) a Sue (myslím, že se nad to mohla povznést, prohodit nějakou vtipnou poznámku a zapomenout na to, zase tak hrozný mi to od Richarda nepřišlo). Oblíbenci - Rupert, Richard a Tom ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hvězdy z prvních sedmi sérií jsou zpět a je to opravdu jedna velká show s celou řadou velkých hráčů. Při takovým množství oblíbenců bohužel dost často zamrzí jejich vypadnutí, ale co se dá dělat... Určitě bych tuhle sérii zařadil do TOP 5, protože je opravdu po celou dobu na co koukat. Úsměv na tváři jsem měl po celou dobu sledování a opravdu jen výjimečně se naskytl moment, který by mi vyloženě vadil (crazy Sue). Skvělá zábava, místy strhující podívaná, solidní strategická hra od několika hráčů (hlavně tedy od jednoho že), no a ten románek? Tomu se ani nechce věřit, že to nebylo připravený dopředu. Prostě série, která opravdu stojí za to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Tato řada byla první s 18 soutěžícími, do té doby se účastnilo každé řady jen 16 hráčů. (Hidan)
  • Ethan Zohn musel po návratu z ostrov začít bojovat s rakovinou, která jej postihla. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama