Reklama

Reklama

Šílená noc

  • USA Violent Night (více)
Trailer 4

Trávit Vánoce s dominantní matkou (Beverly D´Angelo) jen proto, že je nechutně bohatá a že potřebujete, aby „pustila chlup“, je samo o sobě solidní peklo. Když ale rodinu krátce před štědrovečerní večeří přepadne ozbrojený gang, jehož členové si přejí k Vánocům obsah rodinného trezoru, nastává krize, kterou si nikdo neuměl představit. Naštěstí k přepadení došlo právě v onen kouzelný večer, kdy i otrlí pragmatici aspoň na chvíli věří na zázraky. Je to zároveň noc, kdy jistý vousatý chlapík v červenobílém oblečku prolézá komíny, aby lidem nadělil dárky. Santa Claus (David Harbour) je v tomhle filmu životem unavený cynik, který chce mít svou nejtěžší každoroční šichtu rychle za sebou. Že se ocitl v domě, kde ozbrojenci drží rodinu jako rukojmí, mu zpočátku vrásky nedělá, jenže pak ho začne o pomoc prosit nejmladší rukojmí, malá holčička, která na něj ještě věří, a tak si vyhrne rukávy a začne úřadovat. Věřte tomu, že naštvanému Santovi byste se nechtěli dostat do rukou. Tichá noc se zpívat určitě nebude, protože tenhle Santa není žádný svatoušek. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (453)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pritrúbla zábava určená malým faganom,  ktorí fuckujú snád' už od desiatich rokoch! Hoci scénka s Jimmym po vyletení z komínu nemala chybu, bolo to to naj z celého filmu,  pri ktorom som sa nedokázal, bohužiaľ, absolútne uvoľniť a brať ho s nadhľadom a istým humorom. Navyše sprievodné songy ma neuveriteľne pri  akčných scénach srali! ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Parta zabijáků se rozhodla zkazit Vánoce rozhádané rodině a zachránit je může jen Santa Claus. A tenhle pupkatý vousáč se rozhodně násilí nebojí. Tommy Wirkola se sice ve svém akčňáku trošku pomalu rozjíždí a možná si až příliš hraje s žánry a vánočními klišé, ale včas zvládne přeřadit do módu, v jakém ho máme rádi. David Harbour je tu evidentně ve svém živlu, akční scény jsou plné nápadů a přehledně natočené, humor černočerný a odkazy na Sám doma a Smrtonosnou past taky potěší. Ideální alternativa k Popelce. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, pane Wirkolo, co pro Vás můžeme udělat?" /// "No... dostal jsem nápad na námět na můj další film." /// "A co by to mělo být?" /// "Vánoční kříženec Smrtonosné pasti a Sám doma s jednou nechutně bohatou, otravnou a sprostou rodinou, kterou se rozhodne zachránit brutální Santa Claus. Bylo by to R-ko." /// Tři minuty ticha v zasedačce... "Pokračujte..?" [SkyShowtime] ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zámožná rodina Lightstoneovcov sa stretáva počas Vianoc. Nikto tu nie je preto, aby si užil čas s rodinou. Jediné, čo všetkých zaujíma, je rodinné bohatstvo. Na to si brúsi zuby aj banda násilných zločincov, ktorí si pre svoju lúpež vybrali práve túto noc. To ešte netušia, že ich vyruší Santa Claus, ktorý striktne dodržiava odmeňovanie dobrých a trestanie zlých. - Príjemné koncoročné prekvapenie od hororového veterána Tommyho Wirkolu. Trochu som sa obával, či ho nebudú v USA citelne obmedzovať, ale dopadlo to výborne. Aj keď to nie je vyslovene šialenosť na štýl Dead Snow, má to od začiatku do konca svižné tempo, nádhernú myšlienku o detskej viere, vysoký bodycount (aj keď trochu zamrzí viacero vraždiacich scén doslova vykradnutých zo série Wrong Turn) a pohodovú sviatočnú atmosféru, pri ktorej namiesto medu tečie krv. Každý rok to asi pozerať nebudem, ale raz za čas sa k tomu počas sviatkov určite vrátim. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nikdo tam nevošukal svoji vlastní sestru, takže Livingdead odpad a ani tam nikdo neměl IQ 5 takže Psychor odpad = všem ostatním normálním lidem se to bude líbit. Typický humor a typický Wirkola. Plno skvělých hlášek, plno brutální a úchylné akce, epesní Gore a luxusní Harbour. Možná je to Tommyho nejslabší film za posledních 5 let, ale stále naprostý nadstandard. Sice jsem byl chvilku na 3*, ale jakmile přišel na řadu Sám doma, mé úchylné srdce plesalo. 70%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (KaterinaSkop)
  • Morgan Steel (Cam Gigandet) se chvástá tím, že by dokázal zastavit únosce letadla, které narazilo do jedné z věží Světového obchodního centra. Za stejné prohlášení schytal v roce 2012 vlnu kritiky Mark Wahlberg. (HellFire)
  • Miesto natáčania: Winnipeg (Kanada). Natáčanie filmu prebiehalo od januára do marca 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama