Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Timak 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument, u kterého se rozhodně nenudíte. Na jednu stranu zmr*eček, ale na druhou stranu génius. Fakt se musí nechat, jakej to je mistr. Jasně, říkáte si, že to musí být děsný pipky, když mu jsou schopné poslat tolik peněz. Ale on je opravdovej mistr a myslím, že by snad oblafnul každého. Největší smůla je v tom, že mu to prostě jednoduše procházelo a vlastně prochází dál. A neschopnost a nemohoucnost (nebo ignorance?) policie na celém světě, hlavně teda v Izraeli. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o (všeho) schopném izraelském podvodníkovi, který z žen na celém světě vylákal přes 10 miliónu dolarů. Možná je částka mnohem větší, protože některé ženy se za svou naivitu styděly a policii se nepřihlásily. Šarmantní mladý muž byl již několikrát vězněn za podvody, přesto je stále na Tinderu a oslovuje další mladé dívky, které mu pokaždé naletí. Proč, v čem spočívá jeho kouzlo, o tom se dozvíte v tomto dokumentu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Podvodník z Tinderu nám v prvých dvoch tretinách ponúka paralelne príbeh dvoch žien, aby sa na záver pridala aj tretia obeť, ktorá bola nakoniec aj iniciátorom toho, aby bol náš chalan nakoniec dolapený. Je to zaujímavý koncept, asi by ma napadlo od začiatku sa venovať všetkým trom obetiam, ale funguje to aj takto skvele a možno ešte dramaturgicky lepšie. Pokiaľ rozumiete ženskému mysleniu, respektíve skôr cíteniu, tak činy týchto inteligentných a úspešných žien vám nebudú pripadať až tak nezmyselné. Mimochodom napáliť by sa nechal aj nejeden muž, ak by bola situácia opačná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu zajímavý příběh, o kterém většina z nás dosud ani netušila, natož tak znala takhle zajímavé detaily, na stranu druhou se nejedná o nijak objevnou filmovou záležitost a žádný nadstandartní filmový zážitek. Zajímavé, zábavné a ke konci celkem intenzivní, ale pořád se tak nějak nemůžu ubránit pocitu, že ačkoliv je to kriminálník, tak si za svou situaci ty pipky můžou tak trochu samy kvůli svojí demenci a naivitě:D Čistý průměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Nevěřil jsem, že mě to po pěti minutách tak chytne. Netflix na mě valil virál ze všech stran aplikace. Nešlo tomu uniknout. Takový příběh si totiž nevymyslíte. Hlavní protagonista mi reálně připomínal takové ty pábitelské dobrodruhy Krásné doby z přelomu 19. a 20. století. Jedna lež vedle druhé, žije si z nich jak pan král a nikdo na něj nemůže, protože vždycky ze spár zákona nějak uteče do bezpečí. To, že pro to použil Tinder (moderní vymoženost dnešní doby) a odsralo to pár desítek holek po celém světě, to je zřejmě zanedbatelný fakt, protože si jak pan král žije i dnes. Po shlédnutí tohoto dokumentu je tento fakt na tom všem asi nejvíc absurdní. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama