Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zadlužená studentka Emily (Aubrey Plaza) se ze zoufalosti zapojí do podvodu s kreditními kartami. Neúspěch na pracovním trhu a nedostatek peněz ji přivedou k velkému skoku do kriminálního podsvětí Los Angeles. Jejím zločineckým parťákem je charismatický Youcef (Theo Rossi), se kterým zosnuje velký plán na rychlé prachy. Podaří se jim obejít zákon, přežít a ještě si pořádně vydělat? (haluska11)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film. Emily je žena, která v životě nemůže najít rodinnou ani finanční stabilitu, ale náhodou narazí na podvodníky s platebníma kartama a po první úspěšné nelegální prácičce to rozjede ve velkém. Na to, jak obyčejný film je a i přes nepříliš slavné internetové recenze musím ale říct, že film patří k tomu lepšímu za poslední týdny. Příběh je jednoduchý, ale poutavý a největší plusové body sklízí naprosto perfektní Aubrey Plaza, která se pro tuhle roli snad narodila. Věřil jsem jí každou minutu její postavy, vypadá fantasticky, je sympatická, krásná a díky tomu jí divák od prvních minut fandí a prožívá s ní celé dění. Má to spád, filmovou poutavost i rázné dialogy a ikdyž to není vyloženě kinematografický převrat, užil jsem si to a tu čtvrtou hvězdičku rád přihodím. A to jsem do filmu šel původně úplně bez očekávání. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na rovinu...zas tak moc sa tu toho nedeje. Mať to iný feeling a herečku, tak ma asi jebne od nudy za pol hodinu. Ale ono to nemá. Má to veľmi fajn civilné, uveriteľné podanie a hlavne naozaj parádne hrajúcu Aubrey. Trošku škoda, že nedošlo na nejaké tvrdšie pasáže, ak nerátam jej postavené bradavky v tielku a koniec... neviem no. Chcelo to niečo iné. Nie žeby som sa vyžíval v depresívnych koncoch ale tento soft trainspotting to tiež nemusel byť. Ale inak ok. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Aubrey som mal pre jej divnost, sex-appeal a zvlastnu povahu v RL, ale i pre jej filmove role vzdy celkom rad. Tento kusok sa moc nevymyka z priemeru. Pribeh uchadzajuci, podvody s kartami sa deju neustale a co sa tyka overovania transakcii, neviem nakolko tu robili "skratky". Kazdopadne, vsetci vieme, ze minimalne domaci v Amerike sa kupia auto, ci zbran bez vacsich problemov. :) Priemer. Moze sadnut. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Titulkovú scénu by som síce radšej vynechal, ale keď sa to tak vezme, až ňou film ukáže, o čo mu v skutočnosti celý čas šlo. A toto mu proste treba uznať, aj keď tým možno malinko kazí divácky zážitok. Lenže Emily je indiečko s Aubrey Plaza, žiadny blockbuster.  A na indiečko sa jedná o pekne zábavnú one woman show, tá holka je istota. Jej charakter je 93 minút precízne konzistentný. Pre mňa záver vyprchal, ale za trojhviezdu som si to fakt užil. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Aubrey Plaza patří do mé širší skupiny oblíbených hereček, její herecké výkony jsou mi sympatické, a v tomto směru jsem nebyl zklamán ani tentokrát. Určité zklamání mi způsobil nepříliš bohatý scénář, který v určitých momentech opouštěl žánr, aby se do něj po pauze zase vracel, ale největší problém jsem měl s celkovým vyzněním filmu. Netvrdím, že mi Emily nebyla sympatická, na druhou stranu jsem si ale stále uvědomoval, že zcela evidentně překročila hranici (zprvu jen obrazně) a nemohl jsem jí tedy s klidnou myslí držet palce. Emily neměla problém krást, loupit, ubližovat a myslím, že by se srovnala i s vraždou. Jasně, byla to žena, no a co? Měl bych jí fandit, protože měla dluhy a protože jí v přístupu k lepší práci bránil fakt, že byla odsouzena za násilný trestný čin? Ale no tak, zase dvojí metr? / Poučení: Šikmá plocha bývá i kluzká. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní celkem 38x slovo „fuck“ v různých podobách. (noelcoward73)
  • Film je věnován americkému herci, komikovi a rapperovi Ricarlu Flanaganovi, který si zahrál menší roli Mikea. Flanagan zemřel v říjnu 2021 ve věku 41 let na komplikace s onemocněním covid-19. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Los Angeles a ke konci v Mexiku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama