Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Osvěžující koktejl všemožných žánrů, který chutnal znamenitě. V dnešní době, kdy se točí všemožné slátaniny je tohle nadějnou vlaštovkou originality. Film po celou dobu stopáže bavil a dokázal ohromit. Nebudu tady malovat čerta na zeď. Nebylo mi úplně příjemně při sledování hodování Sebastiana Stana. Detailní popis a kamera tomu navíc dodávaly ten potřebný feeling. Vlastně hlavně díky Sebastianovi je ten film tak dobrý. Bylo vidět, že tu roli neskutečně užívá a jeho tanečky s Daisy Edgar-Jones se staly právem hity sociálních sítí. V některých místech mohl jít film ještě víc na dřeň. Přece jenom to má nálepku horror a nabízí se to. To je pouze malá výtka, která zapluje pod vrstvu všech těch kladů. Mix známých písní jako podkres se k tomu taktéž dokonale hodil a já mohl jenom připíjet na povedený kousek z kuchyně streamovací služby Hulu. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechutný šmejd, který si nacpává břicho ženským lidským masem a navíc s ním i obchoduje, láká do svého doupěte důvěřivé mladé ženy, které pak končí připoutané v zajetí a čekají na porážku. Jednou z nich je i Noa, ke které kanibal překvapivě chová výjimečný vztah. První půlhodina je hodně klidová a absolutně nenaznačuje, že půjde o hororový thriller se všemi důležitými ingrediencemi. Dojde na nechutnosti i ochutnávku jídel, ovšem film se nevyžívá jen v nechutnostech. Sází hodně na specifickou potemnělou atmosféru, nehostinné prostory, absenci policie i překvapivé dějové tahy. A do popředí jdou herecké výkony. Sebastian Stan předvede skutečně děsivého maniaka, co se dokáže okamžitě podle potřeby transformovat ze slušně vyhlížejícího muže v absolutní zrůdu. Daisy Edgar-Jones mu je pak důstojnou protihráčkou, co není jen ustrašenou ženou, ale má v rámci přežití potřebu jednat. Mimi Cave kvalitně režíruje. Udržuje poctivé napětí i tempo, umí zdůraznit bezvýchodnost situace a následně dokáže udeřit nějakou brutálnější scénou. Film je tak intenzivním zážitkem, kde je místo pro originalitu, mrazivé napětí, moment překvapení. To vše podtržené vycizelovanou režií a kvalitní hereckou sestavou. 10/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Ač jsem vegetarián, filmy o kanibalismu doslova žeru. A jak již název napovídá, černá komedie 'Fresh' není výjimkou..... Ideální kulinářská delikatesa k MDŽ, v který gurmán Sebastian Stan - jakožto novodobý Hannibal Lecter - vaří prdele, žere salámy z lidských končetin, a z bejvalek si dělá mletý maso k boloňským špagetám. No neber to! Daisy Edgar-Jones si zde jakožto vycházející herečka vydláždila svůj pomyslný chodník slávy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama