Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

haj 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jde o čtvrtý díl Police Story, je zde spousta odlišností. Jackieho policista změnil jméno, ve filmu se vůbec neobjeví jeho snoubenka (Maggie Cheung), Jackie už nestojí proti asijským mafiánům ale celosvětovému spiknutí. Zkrátka film se nese mnohem víc v duchu hollywoodských filmů než předchozích dílů, akce už není tak tvrdá (ale je rozhodně zábavná a originální- Jackie na snowboardu, zápas se žebříkem, boj pod vodou v bazénu plném žraloků), ani kaskadérské kousky tak nebezpečné, ale i tak jde o jeden z nejlepších Jackieho filmů posledních deseti let. Silnou stránkou filmu je i humor, kterého je zde opravdu hodně a ve většině případů je velmi povedený. Je vidět, že Jackie si se Stanley Tongem rozumí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní Chanovka která má tak monumentální akční sekvenci na sněhu že rozum zůstává stát(A pro fanoušky akce nejenom rozum). Chan dokonale kašle na fyzikální zákony, a tady to je fakt vidět. Skákání na helikoptérách, skákání přes stromy. No prostě paráda. Jen ten humor je docela v pozadí. A zavěrečná scéna v akvaduktu? No nemám slov. Navíc Chan je parádní sympaťák. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Skvělý Jackie!!! Velmi poutavá choreografie, to se musí nechat. Příběh nijak zvlášť neoslovil, ale vše nahradily Jackieho stunt kousky. Na snowboardu, v akváriu, akce se žebříkem, zkrátka vše! Takhle máme Jackieho nejradši :) A navíc bylo vidět, že ztrávil také pár dní v posilovně, docela namakanej kluk jeden :) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani teto mezinarodne pojate akcicky od asijske ikony (Jackie Chan) jsem citil parodovani evropskeho Bonda. O chereografii, napaditosti a dobre forme vsech zusastnenych se zminim jen okrajove, protoze patri ke standardu honkongske tvorby. Dobra oddechovka, kterou uvita kazdy priznivec podobne ladenych filmu. 75% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bondovka v štýle Jackie Chana - poskakovanie, bitky, trocha humoru... . Jackie pobehuje po horách s holým pupkom, skáče z vybuchujúceho vrtulníka do zamrznutého jazera, prebehne cez bazén po nafukovačke, obhadzuje sa s protivníkom morskými ježkami, stvára vylomeniny na chodúľoch a zaparkuje auto skokom rovno na jachte. Ešte musím spomenúť pozoruhodné kreácie s rebríkom, to je typicky Chanovské. Stopáž je mierna, tempo v pohode, nápady vhadzované pravidelne. Extra pecka to nie je, ale stačí na bezbolestné zabitie voľného času. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, která se má odehrávat v zasněženém Rusku, jsou na sjezdovce azbukou psané napisy „Uwaga“. To ale v ruštině nic neznamená. Je to polsky „Pozor“. Rusky by to správně bylo „Внимание“. (prudus)
  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)
  • Jackie Chan si při akční scéně rozrazil rty. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama