Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Proč tenhle film vznikl je mi záhadou. Ale to není poprvé a bohužel ani naposled. Jackie Chan, který není zrovna mým velkým oblíbencem, zachraňuje svět ve své další střeštěné komedii. Tentokrát však film postrádá akční "exploze", které jsou pro Chana typické a naopak film obsahuje pěknou řádku počítačových triků a Jennifer Love Hewitt. Oboje se do filmu moc nehodí - Jennifer se umí možá "bát", ale rozhodně ne prát... Celkově film neurazí, ani nenadchne. Je to blbost jak kočičí zubař, ale není to trapné. A to oceňuji. [květen 2006] ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velký mix komedie, akce na laně a drsných záběrů na zevntř vysychajích lidí. Velmi zábavné a vtipné scény střídají nudné a nic neříkající scény. Opět platí jako u jiných amerických filmů Jackieho Chana - neurazí, nenudí, nenadchne, ale příjemně pobaví. Je to rozhodně lepší než Agent z Hongkongu a asi stejné jako Křižovatka smrti 2. Jen mě udivilo, kolik scén je umělých (na lanech) a ne přirozených. To bych u Chana nečekal. Snad to nebude nová móda a už v novém fimu Medallion nám ukáže starou dobrou školu kung-fu. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)

Reklama

Reklama