Reklama

Reklama

Bodyguard na volné noze

  • Česko Na volné noze (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mason Pettits (John Cena), bývalý agent speciálních jednotek přijme práci, aby zajistil bezpečnost Claire Weiilngton (Alison Brie), novinářce, která má dělat rozhovor s diktátorem. Uprostřed interview však vypukne vojenský převrat a oba dva jsou nuceni uprchnout do džungle, kde musí přežít. (mac000)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film zábavnou formou ukazuje pozadí politických převratů v Latinské Americe. Kromě toho tam jedna hezká americká žena ukazuje, kde všude má tetování. I česká děvčata mají nejedno pěkné tetování, jímž se mohou pochlubit, ale na politický převrat ve stylu, jaký je vidět ve filmu, se u nás nikdy nezmůžeme. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude horšie podľa hodnotenie, no nakoniec som sa celkom bavil. Nie je to moc dlhé a nechýba tomu ani vtipná scénka, takže ma to moc nenudilo, navyše tu je celkom solídne natočená akcia a John Cena práve v tomto odľahčenom akčnom žánri je doma a aj tu mu je rola ušitá na mieru. Netvrdím, že je to výborný film, no až tak prísne by som ho nehodnotil, navyše to natočil Pierre Morel, režisér skvelých 96 hodín. Na jedno pozretie fajn zábava. 65% - 3* ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Někteří budou namítat že na režiséra Taken je to fakt slabé - a budou mít pravdu, a někteří budou tvrdit že jsem se asi zbláznil - a taky nebudou úplně mimo, jenomže mě to fakt sedlo. Scénář kombinuje akční komedii a školení z politické reality, a neodvádí úplně špatnou práci. Neuškodil mu ani John Cena v hlavní roli. Juan Pablo Raba má totiž komediálního talentu a charisma za oba, takže jsem se rád nechal strhnout. Bohužel na akční film je tu akce fakt málo, a není ani pohlcující ani efektní, ale hloupá a nevěrohodná. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nevtipná komédia, v ktorej drsniak chráni otravnú ženskú pred zloduchmi a ako bonbónik má na krku ešte aj diktátora, ktorý nakoniec ani len nie je poriadny diktátor. Pokusy o humor proste trapas. Postavy na zabitie. Za niečo stojí jedine tá štipka akcie, ktorá je prekvapivo R-ková a napriek pár hnusným CGI záberom aj celkom vydarená. Ale len kvôli nej nemá cenu si film púšťať. Celkovo podpriemer. Cena na svoju vydarenú sólovku stále čaká a my s ním. P.S: Christian Slater vôbec nestarne. Parchant jeden. 4/10. ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Takové to jak jste scénáristi, dostanete hrozný průjem, ale fakt brutus. Průtokový ohřívač. Tak to hodíte na papír a dáte do šuplíku, že se to bude hodit. Pak máte finanční krizi tak že jako natočíte nějaký svůj nápad, tak to vytáhnete z šuplíku, pěkně uzráté, seženete herce, kteří zrovna frčí, nebo kteří vypadají dobře, ale jsou levní (že Alison) a necháte to natočit. Cena se tu vyloženě ksichtí aby dostal nějaký ten honoráž a měl zase na vyžití, Alison, kterou mám normálně docela rád z Community, je tady snad na odvykačce nebo co. Rozhodně nevypadá zdravě. A film sám o sobě je na tom snad ještě hůř než Alison. Nemá cenu komentovat. Odpad! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Kolumbii od 17. januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama