Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem král gaunerů, kočičko. Jsem vzor chladnokrevnosti. Lehni si mi k nohám a sbírej perly, co ze mě budou padat." Tak copak to tu máme. Jeden z nejhorších filmů všech dob? Ale kdepak. Ten film je špatnej, dementní a o ničem, ale jinak o něm nic špatnýho nemůžu napsat. Prostě story o namyšleným "bejkovi" Giglim, mazaný "krávě" Ricki a uneseným dementovi Brianovi. Dementa nechám stranou poslouchat počasí v Austrálii, ale zastavil bych se u chemie mezi nadrženým Giglim a lesbosaurem Ricki. Žádná nebyla. Ale mezi mnou a Ricki to jiskřilo celej film. Přesto mě trošku urazilo, že moji chloubu přirovnala ke slimákovi a tvrdila, že chlapi neumí lízat. Snažím se nebrat si to osobně. Je to potvora. Radši se zamyslím nad tím, jak musí být silný dveře, abych se mohl tvářit, že nejsem doma. To je ta nejdůležitější otázka, kterou snímek nabídl. ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímek je špatný po všech stránkách a moc se dívím, jak mohl vůbec vzniknout. Propadák a ocenění pro nejhorší film roku 2003 celkem zasloužené. Affleck to vzdal už od začátku, působí opravdu znechuceně. Prostě přišel na scénu, sednul si a koukejte na mě, já jsem Ben... a J-Lo se snaží hrát na co nemá. Ovšem tahle hlavní dvojice není to nejhorší. Hlavní je hrozný nápad, pokažený scénář a bezdůvodné protahování režiséra. Kdysi jsem četl, že nějaká televize použila zajímavou strategii pro propagování - "Tento film je tak špatný, že ho musíte vidět" Já ovšem souhlasím jen s první částí věty... ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je opravdovým koncentrovaným zklamáním. Popis nevypadá špatně, stejně jako obsazení. Kamenem úrazu jsou bezesporu rádoby vtipné nebo snad vzrušující dialogy, které se ale mění v sérii monologů o ničem. U scény, kdy se jim v podstatě mělo jednat o život sem se tak akorát smál trapnosti situace. Jedna hvězda za: sexy Jennifer Lopez, herecký výkon Justina Barthaa, rozstříknutí mozku do akvárka a předčítání popisu toaletního papíru. * ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Už z obsadenia hlavnej dvojice viete do čoho idete. Čiže žiadne prekvapenie. Lacná, preafektovaná šaškáreň v ktorej sa sem-tam nasmejete z Affleckovej spomalenosti a chutného hára na hlave. Určite neodporúčam ani scenáristom v krízovom období. Zas naproti tomu je vôbec úspech, že som to dopozeral a bez mentálnej ujmy. A čo v tom robí Al Pacino? No pre mnohých horších hercov môže byť trojhviezdičkový film najhorší v ich kariére :-) . ()

Sista 

všechny recenze uživatele

scéna s debatou o vrcholu sexuální pyramidy by mohla být zajímavá, ale tady - nejspíš vinou všech zůčastněných vyznívá hloupě, trapně a taky oplzle...a to v podstatě můžu říct o celém filmu - JLo a Affleck se snaží vypotit sexuální napětí, bohužel s téměř nulovým účinkem a neustálé řeči o rozdělení úloh ženy a muže jsou prvoplánové jak minisukně v kombinaci s hlubokým výstřihem.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Láska s rizikem se řadí mezi největší kasovní propadáky hollywoodské historie. Z vložených nákladů 54 milionů amerických dolarů se studiu Columbia vrátilo na tržbách pouze 7,3 milionu. Film navíc provázely záporné reakce diváků i kritiky. Tento neúspěch otřásl hereckou kariérou Bena Afflecka a zcela zničil kariéru režiséra Martina Bresta. (peetriss)
  • Snímek se umístil na 19. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama