Reklama

Reklama

Trapped

  • Kanada Le Village de la mort (více)

Skupina studentů odjíždí na zdánlivě bezstarostný víkend do horské přírody, kde se stanou svědky brutálního lynče a následné vraždy spáchané místními starousedlíky. V jejich čele stojí bezohledný Henry (Henry Silva), který se v honbě za utajením svého bestiálního činu nezastaví před ničím. Hra o holý život začíná. (J.Connor)

Recenze (33)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Vidlákov s intertextualitou vzťahujúcou sa na HILLS HAVE EYES, DELIVERANCE. Postavy sú obeťami v prostredí vidieka vyobrazeného v exploitation žánre konštantnými znakmi á la EASY RIDER - partia buranov s ktorou spoločnú reč len ťažko nájdeme. Dostačujúco spracované, bez nejakých väčších kladov alebo záporov, v (očakávane) pôsobivom prostredí s kopou "hillbillies" a jednoduchou zápletkou - zámerom: zlikvidovať nepohodlných "narušiteľov" miestneho "poriadku", inými slovami - svedkov vraždy. Ľahký film o buranoch naháňajúcich študákov zo strednej vrstvy, znova konflikt medzi dvoma skupinami ľudí prameniaci v princípe z odlišnosti ich mentalít - nič nové a výrazné, žiadna veľká turbulentnosť v charaktere filmu nie je, ale pre fanúšika žánru postačujúca, málo známa záležitosť. Eli Roth to (okrem iného) určite videl a páčilo sa mu to ( CABIN FEVER) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Docela neprobíraný survival ze zlatých osmdesátek. Předpisová žánrovka, která funguje všude tak, jak má fungovat. Ve filmu se to hemží známými ksichty, ze kterých, samozřejmě, vede Henry Silva, kterej má na záporáka ksicht jako dělanej. Je slizkej, je tvrdej a jde z něj vážně strach. Atmosféra buranského venkova na mě funguje daleko víc, jak například v kultovním Deliverence ( který ale jinak stále o krok vede, hold klasika je klasika ). Osada v horách, lesy, pasti na medvědy, chorá podzimní atmosféra, parta jednoduchých omezených vidláků v čele s Henrym, kterýho sere celej svět. Jsem rád, že jsem na film narazil a doufám, že žánroví fanoušci, kteří o filmu nemají potuchy ( jak jsem byl do nedávna i já ) tuhle chybu také napraví, protože tohle je prostě klasická pecka z těch let, kdy vznikali hlavně pecky ! ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Zábavné a celkem atmosférické to je, ne že ne. Navíc Henry Silva a jeho několik poskoků s očky zakalenými ilegální pálenkou v omaštěných flanelkách jsou skutečně snová partička do nepohody. Bohužel jsem ale v žánru hixploitation zatím viděl jen samé perly, a to nejen v jeho rámci (DELIVERANCE, STRAW DOGS) a proti nim je TRAPPED přeci jen pouze neškodné béčko. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" The Killer Instinct " je další z řady celkem podařenejch hixploiťáků který jsem v poslední době viděl. Velkým pozitivem filmu je že se rozjíždí hned od úvodních minut ( pro předehru tady není místo ) a svoje tempo si udrží v podstatě až do konce. Mínusem je ale celkem málo krve tudíž i nízkej bodycount. Slabší 4 hvězdy. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

A většina rozpočtu zase padla na závěrečný výbuch! Ale jinak jo, zajímavý nízkorozpočtový mix hixploitu a survival thrilleru. Občas už trochu vadí poněkud idiotské chování většiny postav, ale vše vynahrazuje velmi dobré tempo, atmosféra i základní dějová linka. Zajímavý kousek, který stojí za vidění. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama