Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, o dost slabší než jednička. Jeepers je tradičně skvělej (maska a tak), ale dost mi vadilo, že převážnou většinu filmu jen lítá, tím ztratil na děsivosti a film to hodilo do škatulky další podprůměrné sci-fi o přerostlých, zmutovaných monstrech. Dále mi vadilo, že se dvojka stala jen dalším teenagerovským vyvražďovákem, jo, dvojka je o bandě nepříjemenejch puberťácích (namyšlenejch a namachrovanejch zřejmě fotbalistech), z níž u většiny z nich jim jejich smrt přejete. A do třetice mi neuvěřitelně vadila "věštecká" roztleskávačka.... Takže ty dvě hvězdičky jen a puze za Jeeperse... V jistý okamžik jsem čekal, že řidička autobusu z tý svý krabice vytáhne pistoli a králíčka a zařve na celý autobus: "Držte huby, nebo zabiju králíčka!!!!" Ono by se to sem i hodilo a nijak by to nepřekvapilo :o) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou katastrofa, ale jako horor s teenagery pro teenagery to ušlo. Ale už to, že jsem se u filmu párkrát zasmál o něčem svědčí. I sám Jeepers tam z těch blbců v autobuse musel mít hroznou prdel a já se mu nedivim. Ono to i tak chvilkama vypadalo, že se skvěle baví a to bylo docela parádní - nevim jestli to byl účel. A když se ve školním autobuse zaseknout dveře, tak přece vylezu oknem ne? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ray Wise s muškou japonského velrybáře obklopen mladistvými "herci", které snad doopravdy pomocí jednoduchého dětského rozpočítadla vybrali při univerzitním zápase v basketbalu a proti nim starý známý Creeper - strašák do zelí, pardon, kukuřice a fosilní Batman s raketovým startem v jednom. V duchu nevalné druhé poloviny jedničky pokračuje Salva nerušeně dál. Před třetím dílem si dejte, pane režisére, klidně pauzu 23 let. Plus mínus nějaký ten den. Budu tam na vás s harpunou čekat.. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla trochu jinčí kafe. Bavila mě o několik stupňů víc jak první díl a film rychle nastartuje děsivou atmosféru od začátku a nekončí po celou dobu filmu. Divím se, že právě dvojka je tak kritizována a vyčítánu Salvovi, že se mu dvojka příliš nepovedla. Mně právě přišla o dost zajimavější a s Jeepersem se tu dá seznámit opravdu hodně detailně a zde vůbec nevadí, že se většina děje odehrává pouze ve stojícím školním autobuse. To možná umocňovalo tu bezmoc lidských terčů a konečně tu dojde i na pořádný souboj. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)

Reklama

Reklama