Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

okkac 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvíce brutální film letošního roku vyhrává tahle korejská řezničina. Zpočátku to vypadá jako klasiký příběh, kdy se parta kriminálníku převáží z Filipín do Jižní Koreje na kontejnerové lodi z důvodu utajení. Jak se dá čeka, vězni se osvobodí a začnou brutálně vybíjet policejní i lodní posádku. Už tady protečou hektolitry krve. Jenže v polovině filmu nastoupí ma scénu sci-fi prvek v podobě <SPOILER> Geneticky nadprůměrného nadprůměrného člověka s mnohonásobnou silou a odolností jako výsledek japonských pokusů z WWII </SPOILER> a tempo masakru se ještě znásobí, protože trhá ruce, dělá díry do hrudníku, kuchá nožem a mačká hlavy na potkání. Celá ta sci-fi záplatka je tam trochu naroubovaná násilně a moc ji nemá smysl rozebírat. Taktež prostředí lodi by šlo využít lépe, než jen jako uzavřený prostor. Prostě nic víc, než jen neskutečný masakr s vysoký kill countem nečekejte. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bibimhaf z kurevsky špatně dovařeného psa, který místní řezničtí učňové zase vyhonili do těžce přebušených výšin, protože obsahuje pár roztomile brutálních a naturalistických rozbití hlav a opíchání nožem, u nichž si dozajista lačně mnuli svá přirození. Ale to je tak vše, neboť jinak je to veskrze nudné a otravně sáhodlouhé korejské opičí čurákování se zombí Džaponcem bez jakékoliv invence, v němž se téměř každý chová jako totální kokot a kde po dvaceti minutách někdo zase hodil petardu do výběhu, takže se všichni panicky promíchali, a pokud si neuděláte předem na obrazovku křížky centrofixem, nemáte zakrátko sebemenší ponětí, kdo je Sem-tam Chooy a kdo Per-ma Hnyup. Avšak v případě, že obvykle nemasturbujete nad lebečními frakturami, řeznými ranami, hrudními perforacemi či krvavými cákanci, raději si tu televizi moc neničte, protože to budete mít při závěrečném rozsypaném čaji totálně u hyundaie. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už jsem se obával, že Korejci poněkud vyměkli, protože několik mých posledních setkání s tamními horrory a thrillery nebylo příliš uspokojivých. Ovšem touhle řežebnou peckou se Korejci vrací do mého merku na plné koule. Krvák par excellence, takový se často nevidí. Brutální rubačka zločinců s policajty na palubě zaoceánské lodi by byla i jen sama o době na poctivé čtyři pěticípé. A TO nejlepší přitom v té době ještě zlověstně dřímalo v podpalubí, zmutované, nehybné, komatoidní. Ovšem když TO bylo omylem zkropeno několika kapkami lidské krve, protékající po kýblech palubami jako chcanky slamníkem, začaly se dít věci. Umlátit někoho jeho vlastní utrženou rukou jsem už ve filmu viděl, dokonce dvakrát myslím, skvělý gag. Ale aby někdo (v tomhle případě dokonce normální člověk) někomu ruku v zápalu boje ukousl, respektive uhryzal, tak to je pro mě novinka. Za úžasné podpalubní monstrum musím zaokrouhlit nahoru. A moc rád bych viděl souboj tohohle impozantního natural killera třeba s Michaelem Myersem, nebo Jasonem Voorheesem. +90%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších recenzí jsem čekal něco onačejšího než vyčpělou variaci na Univerzálního vojáka. Samozřejmě gore je slušné, mně ovšem ke spokojenosti tentokrát nestačilo. A popravdě, zas tolik ho tam nebylo a hlavně chyběly nápady. Utržení ruky oběti a následné s ní umlácení nebožáka přeci jen není nic nového, stejně jako odhadnutelné klišé scény - ruka skrze okno či ta s výtahem. A nedošlo ani na střeva ven! Postavy jsou totálně nesympatické, tudíž jejich osud mi byl ukradený. A pak, já se v těch hubách chvílemi ztrácel, tak jsem pak nevěděl, kdo je kdo. A aby to bylo ještě těžší, tak se každou chvíli někteří převlékali...hrůza. Na jedno podívání OK, ale rozhodně se k tomu už nevrátím. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vidět to jako malej nevycválanej úchyláček, stalo by se to modlou a těžce tajným kontrabandem při každým přespávacím večeru u kámošů. Dneska už nestačí jen nějak a někdy utrhnout ruku a umlátit s ní padoucha. Chce to I trošku toho řemeslnýho umu, aby to fungovalo. To se tu bohužel neděje 😏. Masakr řádnej, ale kupenej na sebe tak bezmyšlenkovitě, že i ty hezky prakticky dělaný prasárny po chvíli začnou nudit. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)

Reklama

Reklama