Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Dát Rockovi do ruky trámek a poslat ho vyčistit zkorumpované město byl geniální nápad a scéna s návštěvou kasína film zvedá minimálně o hvězdičku. Zbytek je bohužel spíš k pláči. Kolem akčních scén většinou bývá i nějaký děj, před kamerou chodí různí lidé, duchaplně si povídají a dělají všechny ty další věci, na které je člověk u filmů zvyklý. Jako nenáročná zábava na odreagování je tahle mlátička ideální. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pekná snímka zachytávajúca americký vidiek kam dorazili drogy, hazard a všetko s tým spojené. Jeden mladý vyslúžilý vojak dokáže zázraky, najskôr sa čuduje, potom dostane na frak a nakoniec sa stane šerifom a vyčistí mesto potom, čo vyhrá súdny spor a voľby.Všetko je trošíčku prehnané po americky, čo obzvlášť tomuto filmu škodí. No čo sa dá robiť, užite si kvalitu filmu a nemyslite na ostatné. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Walking Tall ma zaujal svojím prostredím a postavami. Bývalý voják sa vracia z armády do rodného mesta, kde postupom filmu zisťuje čo sa všetko zmenilo.A je toho veľa! The Rock ma v tomto filme presvedčil, že je slušný herec, svoju rolu zahral dobre. Potom sa z neho stáva šerif mesta a spravedlnosť bere do svojich rúk. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů, co jsem s Rockem viděl (ještě Král Škorpion a Vítejte v džungli, nepočítám Mumii se vrací), se mi tento líbil nečekaně nejvíc. Film je svižný, má slušného záporáka, akční scény jsou také slušné a celé je to prostě tak nějak dost dobré. Jediné, co na toto mohu říci Rockovi, je jen tak dál, hochu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo znesiteľný konzervatívny akčňák. Samozrejme že prostoduchý a dejovo klišovitý, no charizma Dwayna Johnsona a režisérov technicky čistý štýl mu dodávajú správny šmrnc. Bitky sú svižné, zvukové ruchy úderov na dnešnú (digitálnu) dobu nezvyčajne realistické. Kevin Bray tu celkovo pred umelou efektnosťou uprednostňuje "natural autenticitu". Najobľúbenejšou zbraňou jeho hrdinu je obyčajný kus dreva. V porovnaní s inými 'konzervatívnymi akčňákmi' ako Half Past Dead alebo Collateral Damage je Walking Tall jasným víťazom. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Pro „nesportovního" herce Johnnyho Knoxvillea (Ray Templeton) se stala nezapomenutelnou fotbalová scéna, v níž musel obstát v konfrontaci s The Rockem (Chris Vaughn) a McDonoughem (Jay Hamilton), kteří se oba na univerzitě tomuto sportu věnovali... (duklak2)
  • Okres Kitsap County v štáte Washington má v skutočnosti veľmi nízku kriminalitu. Nemožno sa teda čudovať, že sa niektorým obyvateľom "reklama" vo filme nepáčila. (ČSFD)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama