Reklama

Reklama

In the Land of Saints and Sinners

  • Austrálie In the Land of Saints and Sinners (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V írskom zapadákove oddychuje po celoživotných záťahoch čerstvo vyslúžilý zabijak. Je to však len nakrátko. Postupne sa ocitá v smrteľnej hre mačky s myšou s trojicou pomstychtivých protivníkov. Zisťuje, že na niektoré jeho staré hriechy sa nezabúda, že sa nedajú pochovať. (Biopler)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Místy táhnoucí se, ale stále stylová žánrovka a to už se Liam Neeson zařekl před lety, že už tyto akční vyvražďovačky hrát nebude, ale je to zkrátka už jeho trademark. Znovu asi neuvidím, ale jedno pokoukání docela fajn podívaná s rozverným Jackem Gleesononem, který jakoby si tu odskočil ze Sex Education po tom všem kralování. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nudilo a skoro unudilo. Liam sa vrátil k írskym koreňom, veď sám už je starý koreň, je vo vlastnom prostredí, prízvuky boli ale lepšie od jeho oponentov a ani dobre nakamerované taiči výpady už neskryli, že on už môže byť naozaj len zabijakom so zbraňou, pretože motorika degraduje. U témy ako teroristická IRA som čakal nejaké väčšie zvraty a na akčný film trocha vyššie tempo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Stylové a utahané. Velice stručně řečeno. Do toho pár silně nelogických momentů a balancujeme mezi průměrem a podprůměrem. Za sebe oceňuji myšlenku děj zasadit do kontextu reálných událostí. Dobrá myšlenka a sakra mě bavila ta angličtina (dodala správnou atmosféru). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo mnohem víc než Liamova předchozí spolupráce s režisérem tohohle filmu (Zdravím Laca) Jasně není to nic převratnýho a úchvatnýho co tu do té doby nebylo spíš pomalu plynoucí revegne záležitost s docela dobrou a temnou atmosférou a hlavně je fajn, že Neeson už si taky uvědomuje svůj věk a když už neskončil s tímhle žánrem jak před časem avizoval tak aspoň právě ty role přizpůsobuje svému věku a tak je to v jeho podání pořád přesvědčivé. I když další klasický film s ním se všemi zažitými schématy od toho opravdu nečekejte, ale neurazilo to a vlastně jsem i celkem spokojen.60% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase konečne opäť pozerateľný Neeson v uveriteľnej roli (pripomínala mi "neskoršieho" Eastwooda). Fanúšikov jeho predchádzajúcich "majstrštykov" bude film uspávať, pretože okrem záverečného showdownu v krčme, absentujú akčné scény.  V ušiach vám okrem otrasného írskeho akcentu zostane aj skvelé melancholické hudobné aranžmá. Spokojnosť. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od marca 2022 v Írsku, primárne sa natáčalo v grófstve Donegal, a ďalšie natáčanie prebiehalo v Dubline. (Arsenal83)

Reklama

Reklama