Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film měl všechny atributy špatného akčního filmu. Počínaje ztřeštěnou kamerou v akčních scénách. Já nevím, proč si to kameraman neodpustí, vždyť potom je úplně degradována akce, která by jinak nebyla špatná. Konče tím, jak všechno krásně vychází a neustále plným zásobníkem. Do filmu byla vmontována i kapka mystiky, což si myslím, že bylo jen z "reklamních důvodů" - více teda seděla ve filmu Out For Justice. No a největší hovadina, která se hodí do dorodružných filmů pro děti - přeseknutí šípu "vejpůl". Tak to byla fakt bomba. Co naplat, Steven už asi nikdy nenatočí film jako Nico, což mne velice mrzí, ale co se dá dělat. Akční filmy mého junáckého věku už jsou ty tam. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Steven se z Východní Evropy přikutálel do Asie a s nekonečným zásobníkem provedl nové sčítání obyvatel. Určitě se jedná o jednu z lepších Seagalovek počátku milénia. Kvalit devadesátých let to nedosahuje ani náhodou, ale až na jednu scénu kdy se olizuje se zhruba 15letou Thajkou, se to dá v pohodě absolvovat. 40% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak to Steven nakonec dokázal, ale musel to být asi ukrutná dřina, vždyť shodit dobrejch 40 kg nebude nic lehkýho, ale povedlo se a tak se konečně nemusíme dívat na kouli v županu, ale jen na opuchlej květák v kimonu. A tim se zvednul i muj dojem z filmu, ale musí se nechat, že až na opět totálně trapnej a ubohej děj se film docela poved, spousta soubojů, stříleček a dokonce se tady objevil i bulletime a kupodivu vypadal docela slušně, ale zase na druhou stranu koukat na nemotornýho Seagala v jednom záběru a v druhým vidět neskutečně rychlýho "Seagala" jak skáč dva metry do vzduchu a dělá neskutéčný kopy je docela síla, ale zase se musí nechat, že některý lehčí tríčky kdy se daj využívat jen ruce zvládnul sám, ale zase nesměly být moc rychlý, to pak byl zase radši záběr ze zadu nebo z dálky. Ale v porovnání se současnou tvorbou Stevena Seagala je tohle jeden z vůbec nejlepších filmů a totální úspěch ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší Stevenov film v jeho bohatej Direct-to-DVD kariére. Príbeh je v základe veľmi jednoduchý (dosť pripomína o svetelné roky lepší Taken) a aspoň sa v ňom nie je problém orientovať. Akcie je tu hromada a vďaka schopnému režisérovi ani starý špekoun Seagal v nich nevyzerá tak zle (kaskadér z niektorých scén ale vážne kričí). Btw, pri súbojoch na ruky som sa dobre pobavil na tom ako všetkých jediným úderom odhadzuje aspoň na 5 metrov od seba. Steven má navyše k dispozícii sympatického sidekicka. Pri všetkých pozitívach ale stále vytŕčajú rôzne neduhy - a to najmä neustále spomalovačky v bojových scénach (mimochodom točených strašne na detail). Celkovo ale musím povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapený. 4+/10 PS: Toto je snáď prvý film kde mal Seagal milostnú scénu. Bože môj, dúfal som, že sa toho nedožijem. ()

kamil0606 

všechny recenze uživatele

Uz som zvyknuty ze Seagal je nezranitelny ale toto bolo moc ... Seagal nikdy neprebija a s 1 pistolou a 1 zasobnikom vyzabija 10 ludi a do kazdeho nasije tak 4 gulky ... Potom aby toho nebolo malo tak mecom roztne letiaci sip pod dlzke a jeho kamos mnich vyzabija s 1 samopalom tez bez prebijania asi stovku plno ozbrojencov a schyta 1 smrtelnu gulku ... Neskutocne trapny namet , Steven Seagal a este do toho zapojene vodoo tak to uz je moc... ale stale to nie je to najhorsie od Seagala ... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)
  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)

Reklama

Reklama