Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison (Anne Hathaway) má vše na co si vzpomene. Stále víc ji ale fascinuje pouliční životní styl a hip-hopová kultura. Spolu se svou kamarádkou Emily se začnou přátelit se členy pouličního gangu. Velmi rychle narazí a uvědomí si, že i nevinný čin může mít vážné následky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No tak Anne se nám mooooc hezky vybarvila. Film Havoc nám poukazuje na odlišný život ve dvou společenských vrstvách jako je vrstva závislá na drogách a vrstva bohatých skrblíků. Celkem průměrná slátanina, jen se mi příliš nelíbí styl celého filmu. Doporučuji vidět kvůli krásné Anne Hathaway a možná se i trochu pobavíte u netradičních scének. 6/10 Anne umí velice pěkně zahrát orgazmus, doufám že to ale mimo film nedělá. =D ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém působí Anne Hathaway sexy! A tím veškeré klady téhle vykonstruované mrdky končí. 2 zazobané mladé čubky mají dost pozlátka a začnou koketovat s mexickýma rádoby-gangsterama. Když při jedné party dojde na šoupání, Anne se cukne, kdežto kámoška se rozšoupne a dá si rovnou gangbang. Bohužel během toho zjistí, že se jí to vlastně nelíbí... ty poctivé mexické chlapce samozřejmě obviní ze znásilnění, i když to nána sama chtěla. Zbytek si domyslí i choromyslní. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Slabé. Snaha zachytit atmosféru v gangu vyznívá do prázdna. Herci jsou spíše podprůměrní a Anne Hathaway by měla svoje bradavky ukazovat v lepších filmech než ve snímku o mladý znuděný holčině, co chce změnit gang. Když to srovnám se všemi těmi filmy typu Kidulthood apod., tak je to jen parodie na tyhle filmy. Je to ploché (oproti hrudníku Anne - když ona se tam prsí fakt každou chvíli :D), nicneříkající a má to dost divnej konec. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Typický projekt talentovaných a nadšených mladých tvorcov s minimom skúseností. Ak im toľká snaha o úprimnosť vydrží aj v momente, keď budú mať operovanie s dramatickými prostriedkami filmu v malíčku (bez toho aby ich tieto spútali), je sa na čo tešiť... Nie že by som zrovna túžil po krvou pretekajúcej celospoločenskej obžalobe, ktorú by z takéhoto námetu vysekal napríklad Spike Lee, istá nedotiahnutosť snímku je ale vo viacerých ohľadoch markantná a uberá mu na pôsobivosti. Dobre rozhodené, potom už len narýchlo pozbierané kocky. Mať to tak lepšie prepracované postavy, nápaditejšie dialógy a aspoň štipku citu pre atmosféru, bol by z toho mládežnícky hit a kult jedným razom! Možno nabudúce... (aj Catherine Hardwicke si najprv musela odbiť Trinástku, kým oživila Legendy Dogtownu) ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu velmi podobný Třináctce, která byla taky poměrně dost strhaná kritikami a přitom podle mého názoru nebyla zase až tak špatná. První polovina filmu je sice o něco slabší a snaží se především vizuálně zapůsobit, v čele s odhalující se Anne Hathaway (která umí být i neprinceznovsky sexy) a cool záběry, ale druhá polovina pozvedává film do ligy slušných dramat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Otázka od policisty: "Co je k nám blíž - Měsíc nebo Evropa?" byla položena Stephenovi Gaghanovi, spoluautorovi scénáře, při jeho zatčení pro drogovou závislost. (fraktal)
  • Film je věnován Jessice Kaplan, která v spadla s malým letadlem pilotovaným jejím strýcem v LA ve věku 24, těsně před začátkem natáčení 6. června 2003. (fraktal)

Reklama

Reklama