Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nebudu a nechci obhajovat teen filmy, protože jejich urputná snaha člověka jakkoliv posunout dál v jeho životě nebo ho jakkoliv ponaučit je nemožná ale tohle se mi líbilo hned z několika důvodů. Mám ráda tenhle typ muziky, který Hilary Duff zpívá a nejen její hudbu ale také takový ten vysoce nevinný způsob hraní....Možná to zní divně a hlavně jak vidím je to tu většině proti srsti ale co je mi po vás ostatních. Mé dojmy z filmu byly silné hlavně proto, že mi bylo málo let ale teď s odstupem času sice přiznávám jistou naivitu, která jaksi patří k tomuto druhu filmů ale je silný tím, že se v něm skrývá reálný a velice smutný příběh hlavní hrdinky, která ztratila životní oporu-svého bratra s kterým si velice rozmněla a poznamenalo ji to. Přes své rozpaky a svého ochranitelského otce, který ji bránil svými ambicemi, aby se vydala na cestu po které touží a to dělat ostatním lidem radost hudbou. Miluju typy filmů ,které se dokáží přenést i přes těžkosti a nezdárnosti do dobrého konce s patřičnou odezvou do budoucnosti a nástinu dobrého pokračování. A 4*, protože na tři je to velice málo odsoudit něco jen proto, že to spadá do teen romantiky je velmi nevhodné. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Romantický, dojemný, smutný, veselý... to všechno jsou možné přívlastky pro tento VYNIKAJICI snímek. Ona smutná příhoda na začátku dodala tomuto filmu na přesvědčivosti a realistickem příběhu a ubrala mu na naivitě díky němuž se od podobných filmů odlišuje. Hilary ukazala, že umí zahrát i vážné a smutné scény na jedničku. Stejně tak hudba byla úžasná. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně nahozený příběh, od kterého jsem vzhledem ke všem indiciím nečekal nic velkého ani novátorského, přesto však až příliš rychle sklouzl do notně ošoupaných dějových prefabrikátů, které nedokázaly nabídnout žádný opravdu zajímavý moment. Ujde jako jednohubka na večer, od kterého nic nečekáte, v paměti však nejspíš neuvízne. Nemá totiž nic, čím by se uchytil. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)

Reklama

Reklama