Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Hřbitovní krysy (E02)

(epizoda)
  • USA Graveyard Rats
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vykradač hrobů má pifku na hrobku bohatého muže, kterého právě pohřbili. Pod zemí ho ale čeká bludiště tunelů a celá armáda krys, která je má strážit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Cedr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší než předchozí epizoda. Díky dobovému prostředí jsou kulisy/kostýmy ještě lepší. Lovecraft-like (nebo Lovecraft-lite) nádech s trochou hmatatelnější nadsázky, zejména díky skvěle zahrané hlavní postavě (Stargate Atlantis anyone?). Bát se nebudete, ale celé to nepůsobí aspoň tak dětinsky a dobře se na to kouká. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že o triedu vyššie než pilot seriálu. Rozbehne sa to v podstate hneď od začiatku, keď sa ocitáme v noci na cintoríne a to doslova v otvorenom hrobe. No a bude ešte horšie, respektíve pre nás divákov ešte lepšie, a omnoho klaustrofóbnejšie v podzemných tuneloch. Tam nás a hlavného anti-hrdinu čaká zopár prekvapení. Rozvíja to síce mytológiu, ktorá nie je vysvetlená, ale vôbec to neprekáža. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak to jsme se nikam neposunuli. Opět námět na pětadvacet minut, roztahaný do hodiny. Mám raději antologie ve stylu Love, Death & Robots, kde vládne pointa a tvůrci na malém prostoru vyčarují maximum. Tohle jednoduše není můj šálek kávy. A nebyl ani před třiceti lety, když Historky z podsvětí a různé další brakové horůrky vládly TV vysílání těsně před půlnocí. V této povídce dobrých dvacet minut sledujeme chlapa, který se pinoží v tunelech, kde ho prohání... . To mi moc zábavné nepřipadá a neocením ani staré dobré loutkotriky, protože to jednoduše nestačí. Pozitivum oproti předchozí části, je snad jen David Hewlett. Jinak je to spousta prostředků a energie, vynaložených na ne moc zábavný horůrek pro pamětníky. Končím se sledováním. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Hewlett je borec. Ať už jako ukecaný vědátor s alergií na citrony, co v předaleké galaxii řeší problémy s parazitickými emzáky, nebo jako ukecaný slizký hrobař, co v Salemu řeší problémy s ne úplně normálními krysami. A že se na sebe ty problémy kupí. Moc zábavná nechuťárna, ve které se stále něco děje a rychle to odsýpá. A cameo jedné známé démonické entity rovněž potěší. 8/10 ()

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je přesně to, co sem od tohoto projektu očekával!! David Hewlett v hlavní roli táhne celý děj této povídky, opět je tu lehké pojetí lovecraftu, parádní podtrhující dobová atmosféra, ale především ty praktické efekty a kulisy, mua.. Není to zvlášť děsivá záležitost, ale celé to na mě fungovalo tím správným Sleepy Hollow "feelem" a tragický konec to krásně umocnil. Nadšených 80% a spokojené 4* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých: 1 (+ několik těl v márnici). (noelcoward73)

Reklama

Reklama