Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Október 1981. Blízko motolského potoka je nájdená mŕtva žena. Pražská „mordparta“ vedená Jiřím Markovičom tuší, že má čo do činenia so sexuálnym deviantom. Že ide o začiatok vyšetrovania jedného z najznámejších československých sériových vrahov, ale netuší nikto. (Voyo)

Recenze (58)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi solidní začátek. Je to teda na české poměry poměrně hodně detailní a zároveň skromné na jakékoliv vysvětlování, takže to vyžaduje neobvyklou diváckou pozornost. Obsazení mi tu sedlo velice, rád koukám na nepříliš okoukané tváře. Kamera místy opravdu skvělá a baví. Zatím mě u toho ale drží spíš ohlasy okolí. ()

Shadyllady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nic moc. Jsem člověk který o Hojerovi slyší poprvé, protože když byla kauza aktuální, nebyla jsem na světě. Z prvního dílu jsem vůbec nepochopila, o co jde, mixovali několik případů do jednoho dílu. Jak přišli na toho blázna? To se jen tak šli podívat do blázince? Prostě zmatek. Až po shlédnutí druhého dílu, mi začal dávat smysl díl první, a to jsem ho stejně musela shlédnout 2x. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl byl přesně takový, jaký jsem ho čekala. Hned v úvodu vám bude představen vrah svých dětí. Ocenila bych, aby mrtvoly nebyly rozmazané, ale chápu, že by se někomu mohlo dělat šoufl, když vidí malé děti v tratolišti krve a s rozmašírovanou hlavou. Na konci je o tomto vrahovi vsuvka, aby divák věděl, jak to s ním skutečně dopadlo (v seriálu se ale případ neřeší). Tento nápad se mi líbí. Díl začne vraždou, která se nijak netýká hlavního případu a na konci vám je ukázáno rozuzlení. Beru to jako milé oživení každého dílu. Samozřejmě jde o skutečné případy.   Detektivní trio je vcelku sympatické. Nejvíc určitě hlavní detektiv -  Markovič. Na Mišíka si budu chvíli zvykat. Pořád ho vidím, jako vyhula z filmu BANGER. Atmosféra je vystavěna dost přesvědčivě a úzkostně. Budu se těšit na další díly, kdy se nám asi představí náš hlavní úchyla. Už teď je jisté, že pan Hojer bude pěkné kvítko. Tahle minisérie mě bude určitě bavit. Těším se na další díly, jak Láďa Hojerů na pich. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatim je to pro mě spíš taková variace na Pitavala v trochu temnějším módu. Moc mi nesedl ten úvodní případ, ten byl vlastně dost navíc, vyřešenej byl stejně hopem, a těžko říct, jestli třeba nějak ovlivní dál postavy, když i jeho rozuzlení do dalších let bylo hned ukázáno. Hojera jako takového jsme zatím neviděli, jeho případ se sice už řeší, ale čekám, že ony zmiňované psychologické hry se teda rozjedou až příště a že toto byl hlavně úvodní díl na seznámení s Markovičem a tehdejší policejní prací. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama