Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (277)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme pomerne klišovitý scenár, ktorý je už na prvý pohľad typická schéma, tak to bolo celkom vydarené. Celý film však ťahá výrazne vpred najmä ústredná dvojica Maddie a Percy. Tieto postavy nemali chybu, a aj po dialógovej stránke to bola jedna veľká paráda. Po dlhej dobe som sa na nejakej americkej romantickej komédii aj z chuti zasmial. Áno, dejovo to bolo predvídateľné, no napriek tomu to všetok ten dôvtip, sarkazmus a irónia ťahali nad hranice priemerných žánroviek tohto typu. Jennifer Lawrence zahrala dračicu Maddie výborne. 4* ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka bohužel není podána ani trochu věrohodně a film zároveň obsahuje jednu z nejzbytečnějších odhalených scén v dějinách kinematografie, ale ve výsledku to nebyla úplně špatná podívaná. Především tedy zásluhou slušné chemie mezi Jennifer Lawrence a Andrewem Barth Feldmanem, neboť o poutavosti nebo originalitě scénáře se rozhodně mluvit nedá. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Gene Stupnitsky zvládl u Hodných hochů příjemně překvapit, to se mu ve finále i sympaticky daří i u Nic ve zlým. Tato komedie se sice úplně nevyhne zajetým vodám  a fórům, které se míjí účinky, i díky hereckému talentu Jennifer Lawrence se ovšem daří schopně přeskakovat mezi odlehčenější a vážnější polohou, výsledek dokazuje, že má tato přidrzlá komedie o krapet více vrstev, než by se leckdo pokusil odhadnout.... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi postavami nulová. Vtipy mohli na papiery vyzerať dobre, ale v reáli ma nerozosmiali a celá tá hodnotovosť, ktorá tam ku koncu príde pôsobí smiešne. Takto nefunkčný film som už veľmi dlho nevidel. A pritom Stupnitsky spravil jednu z najvtipnejších komédií vôbec. Jediné čo poteší je nahá Jennifer Lawrence. Ale z takého námetu vytrieskať takúto prostoduchú blbosť. Au. Za mňa strata času. Fakt som mal problém to dopozerať. Ako keby sa nikto so zúčastnených ani nesnažil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama