Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Dialogy a romantické linie, tedy základ žánru telenovel jsou stejně pitomé, výprava je stejně papundeklová. I přesto na tuhle telenovelu mám daleko lepší vzpomínky než na ostatní zástupce a nestydím se podle toho hodnotit. Může za to to titulní videoklip, netradiční komické a ztřeštěné postavy a jakási obecná mladická lehkost oproti unavené statické konkurenci. Pokud by to někdo slušně sestříhal a dal do minisérie do deseti dílu, možná bych se pravidelně díval. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedovolte, aby vám nostalgie zaslepila oči. Těžko říct, co bylo skutečným průkopníkem jihoamerických telenovel na českých televizích, ale tohle k tomu nemá daleko. Ono je to i znát na lehce nestereotypních dějových linkách a postavách. Osobně bych to ale spíš viděl na Esmeraldu. Rád bych našel nějaký klad alespoň na tu jednu hvězdičku, ovšem nic ze seriálu mě nikdy nezaujalo (ač někteří členové okolí to žrali), Natalia mně nepřišla přitažlivá a ani úvodní znělka mě nebavila. Proto odpad. ()

Reklama

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

''kambjooo dolooor - for rivertaaaan??meňu sijas foros péros eeendju šulin nos primaas''...lip tohle asi popsat nejde..zrovna sepisuju žalobu na tv Burandov,ze jsem díky nechtěnému přepnutí musel díky tomuto hovnu rozkopat kromě televize i půl bytu............moje hodnocení = 0 z 10. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, přestože je to telenovela, tak má něco, co ostatní telenovely nemají. Neptejte se mě ale, co to je. I já to sledoval, pravda, sice jen ob pět dílů, ale i tak. Každej pátej díl mi úplně stačil, abych byl v obraze. No a ta úvodní znělka na začátku, ta je jedna z nejlepších, jaký jsem u telenovely viděl. Víc se rozepisovat nebudu, protože bych musel začít vypočítávat to, co se mi nelíbilo a tak bych brzy skončilu odpadu nebo někde tam dole. ()

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Dodneška je mi tato hrůza připomínána díky e-mailové adrese jedné mé kamarádky, která onu bezduchost nevím proč milovala, a tak si vymyslela uživatelský jméno se serošem související :-D. Horší je fakt, že se tenkrát rodilo nápadně hodně Natálií. Některý ženský mají opravdu vymytej mozek. Mmchd, zajímalo by mě, kdo hlavní představitelce nakukal, že umí zpívat...? ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)

Reklama

Reklama