Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Olík 

všechny recenze uživatele

V hodně příspěvcích se naráží na britský seriál Sex Education…..no když přivřu všechny oči, co jich mám…..ale stejnak, tak otevření pořád ještě nejsme. Možná toho tvůrci na jednu rodinu a jenom deset epizod naložili až přespříliš, plus nejsem zrovna zastáncem stylu, všechno se vyřeší v posledních pár minutách, ale jinak jsem byl docela mile překvapen. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Nova překvapila. Sice je to dost překombinované a zdá se, že víc problémů se do 1. řady už nacpat nedalo, ale má to silnou vtipnou stránku, což se moc nevidí. Obsadit Janu Švandovou byl geniální nápad, ale i ostatní herci to zvládli skvěle. Moc mi tam neseděl Révai. Scénáristé by mohli v další řadě ustoupit od té šablony, kdy se všechno vyřeší v posledním díle. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Už od prvního dílu je to velmi milé překvapení (a vtáhne do děje, baví, že si to, ze záznamu, dávkuji ve větších porcích). Většina jsou neokoukaní herci, velmi přirozené herectví, potěší exteriéry a výtečná hudební složka. Povedený seriál Sex Education jsem viděl (2 série), jeho inspirace tu je vidět. V české kotlině je Sex O'Clock opravdu kvalitní seriálový počin. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Asi to není úplně na čtyři, ale ty krásné záběry ranního a nočního Zlína, to je ta hvězdička navrch. Je vtipné, když člověk zná všechny ty lokace a vidí nesmyslnosti v jízdě jednosměrkou naopak, nebo teleporty z jednoho místa na kilometry vzdálené. Ale to jsou malé věci a funkci to nemá vliv. Příběhy jednotlivých postav jsou vtipné a přesto uvěřitelné a musím říct, že jsme po diskuzi nechali na seriál koukat i naši prepubošku a dlouho jsem ji neviděl takhle se smát... ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jako občas je to jako kopírka Sex Ed až nepříjemně úsměvné. Ale díl po dílu si na to člověk zvykne a uvědomí si, že pokud nepočítáme tvorbu Řezníka, tak jsme tu asi lepší teenagerkou komedii neměli... No a na české poměry naprosto nevídaný normální sympatický gay pár.  Akorát si člověk uvědomí, že stárne, když se mu v seriálu a mladých slečnách hledajících sexualitu líbí nejvíc 40s maminky Zuzana Kanocz a Petra Bučková. Obě teda hot až na půdu... ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Jan Révai pro roli Michala podstupoval každý den v maskérně 50minutové sezení s natáčkami. (TV Nova)
  • Seriál vznikl za podpory Zlínského kraje. Natáčelo se tak především ve Zlíně a okolí. (mar48)
  • Originální hudbu k seriálu skládal Jiří Burian, který je znám jako Kapitán Demo. V seriálu také zaznívají skladby česko-berlínsko-švédské kapely The Flavians. (TV Nova)

Reklama

Reklama