Reklama

Reklama

Supl

  • Česko Záskok (festivalový název) (více)
Trailer 2
Argentina / Španělsko / Francie / Itálie / Mexiko, 2022, 110 min

VOD (1)

Sečtělý profesor začne učit na střední škole ve čtvrti, kde kdysi vyrůstal. Ta se ale mezitím hodně změnila a on navíc musí řešit vlastní minulost i vztah s otcem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy o učiteľoch mám veľmi rád, takže som sa celkom potešil, že tu máme ďalší kúsok z tohto prostredia. Argentínci zvyknú točiť super film, a o to viac som sa teda tešil. Ale napokon som z toho zostal zarazený, lebo El suplente vôbec nesplnil moje očakávania. Lucio mi prišiel ako učiteľ nevýrazný a ústupčivý. Neviem veru, či by si reálne touto "taktikou" dokázal získať dôveru tých drzých a znudených študentov, aby mu dovolili až tak nazrieť do ich súkromia. Filmu dominoval škandál s drogami, no na môj vkus to bolo až príliš sociopatické. Nuž, škoda toho, ale niekomu sa možno bude páčiť viac ako mne. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Galerie (7)

Související novinky

12. ročník Festivalu argentinského filmu

12. ročník Festivalu argentinského filmu

25.10.2023

Ve dnech 26. - 30. října 2023 se v kině Lucerna uskuteční již 12. ročník Festivalu argentinského filmu Cine Argentino, který patří již k tradičním kulturním akcím pražského podzimu. „Ani v letošním… (více)

Reklama

Reklama