Reklama

Reklama

Dřevěné uhlí

Trailer

VOD (1)

Manželé Irene a Jairo žijí na brazilském venkově. Irene se stará o svého otce, který je upoután na lůžko, a jen stěží vycházejí s penězi. Jejich život se změní, když jim podezřelá zdravotní sestra nabídne ďábelskou dohodu, aby pomohli argentinskému drogovému králi. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

No ty koki, pri pozeraní tohto skvostu mi neraz spadla sánka a rozum zostal stáť! A to teda čumím, že takýto kúsok vyperlila ženská! ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Nahlížíme pod pokličku poklidného života na brazilském venkově, daleko od měst s vysokou kriminalitou a drogovými dealery. Ale jak se rozvíjí děj, vidíme, že venkov není zas tak nevinný, jak by s mohlo zdát... Nekalé kšefty se uzavírají i tady, podvodníci či zrádci odhalují své charaktery. Ale to jen nám - divákům. Ve skutečnosti život navenek plyne úplně stejně jako kdysi. Dorůstající mladá generace se však už nesnaží nic skrývat - cynismus a jen nepatrná cena lidského života se stává normou. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci, aneb o pokrytectví z bídy a zoufalství z pokrytectví. Velmi civilně a dobře natočeno. Speciální sílu příběhu dodává, jak přirozeným svědkem i aktérem všeho morálně vykloubeného dění je bystrý devítiletý chlapec. *** (Inspirace festivalem Kino Brazil, na B12, sama.) *~ ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Když se do něčeho přimotá drogová mafie ,nemůžeme se zmiňovat o překročení hranice vkusu.Tady to ale byl opravdu řádný bizár. ()

Reklama

Reklama