Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Zuzato 

všechny recenze uživatele

Nachytal jsem se, mělo mě varovat prvních 5 minut + to, že je to Netflix, ale říkal jsem si 78 %. Čekal jsem zlepšení. Ano to bylo horší a horší. Prostě kombinace progresivního feminismu (najděte jednu pozitivní mužskou postavu) a dětinských chyb v logice. Navíc novinářka a oběť jsou napsány mizerně. Jejich chování a motivace... Nebudu spoilovat. Poslední díl a půl dokoukán z nutnosti.  Dvě hvězdy za dějovou linii Tucciho. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

No, bavil mě tu hlavně Stanley Tucci a jeho "diktafon", bohužel o jeho případu jsme se až dokonce v podstatě nic moc nedozvěděli. Nebavila mě investigativní novinářka a hlavně už vůbec ne *spoiler* učiteka matematiky zavřená ve sklepě. Celá ta zápletka kolem porna byla strašně přestřelená a přitažená za vlasy. S tím koncem a příslibem toho, že případné pokračování se bude točil zas kolem ní, mě dost děsí a asi ho i vynechám. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Serialovy Inside Man je absurdny a az vulgarne nelogicky bordel, ktory ma velku cast sledovania vytacal do vyvrtky a to najma konanim postav, ktore si po zavere nezasluzia navrat na obrazovku ani v desatsekundovom reklamnom skeci. Este aj David Tennant a inokedy vyborny Stanley Tucci mi priserne liezli na nervy. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtější oběť únosu snad ani nejde vymyslet. Byla mi tak protivná, jak furt kafrala, remcala, tvářila se, že je chytrá jak rádio, přitom vypouštěla jen samé bláboly. Naštěstí jsem nemusela fandit ani únoscům, protože jestli ona byla za osmnáct, tak oni byli bez dvou za dvacet. Minisérie má tu chybu, že kromě nesympatických herců (či nesympaticky hrajících – páč D. Tennanta mám ráda), ještě adoruje sériové vrahy. To mi vadí i u Mlčení jehňátek, ale tady to bylo navíc děsně pitomé. Protože chlápek za katrem, co někoho zamordoval, je tady děsně cool s pronikavou myslí, který hned všechno prokoukne a přijde tomu na kloub, aby se mohl povyšovat na ten plebs, co nikdy nikoho nezavraždil. Ostatně to, že ostatní osazenstvo nesedí v lochu, je stejně jen proto, že jim na to ještě nepřišli. ____ Nejhorší ze všeho však je, že i když se vyprávěnka tváří jak rafinovaný rébus, je ve skutečnosti pitomá jak křížovka ve Vlastě. SHRNUTÍ: Pustit jen v případě, že potřebuješ doslova nějak zabít večer. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

BBC a jejich minisérky většinou bývají trefou do černého a i zde jsem si pochutnal, ač to pár mušek mělo. Chápu, že ke scénáři a k tomu co vidíte a jak by jste se sám zachoval nejde vždy hodit reálné chápání postav do svého, přesto s Benem to bylo trochu za těžko. Jeho linka byla taková, že doma vlastně není a díky němu vlastně celý ten poslední díl dostane nepředvídatelné věci. Občas snad dvakrát si prostě říkáte proč to musí být takhle do háje? Jinak je vidět, že scénář slušně kombinuje dvojí příběh, který na konci zdařile zaklapne. Sice by jeden mohl namítnout proč vlastně v tom vězení trpíme než je zdrávo, ale zase to postavu se skvělým Stanley Tuccim vynikne. Už je to klasika, že seriál potáhnou herci a jen díky Tennantovi to vlastně zapnul a opět udělat dobře. Jako vikář si tuhle postavu pěkně střihnul. Jsou tam zvraty ať už přímočařejší nebo trochu nepředvídatelné. Jestli seriál má úplný konec bych rozhodně neřekl, na to on vlastně nehraje a je to malinko škoda. Jen chce ukázat obyčejné lidi, že i oni dokážou zabít ať už nevědomky nebo svými činy tomu napomohou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama