Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Okolo Clinta se stahuje smyčka, ale to si jeho postava svou blbostí dělá vesměs sama a nahrává vrahovi aby ho dostal tam kam chce. Jinak nezáživná nudná kriminálka jakých jsou tucty a když vyjde najevo kdo je vrah a jaký je jeho motiv tak si říkáte, že to přeci sakra mělo Clinta napadnout dřív než dvacet minut před koncem. Finále je takové typicky osmdesátkové, ale celkový dojem nezlepší. Eastwood má spousty lepších filmů než je tenhle.30% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejexotičtější Eastwooda role. Formální stránka téměř identická se snímkem Cruising. Obsah už tolik překvapivých momentů nenabízí, na čemž se podílí velká porce otřepaných klišé a totálně naivních osobních šarvátek( škrcení, utržená ruka apod. ). Jako kompenzace poslouží efektně vybudovaná atmosféra, jejíž tajuplnost jde ruku v ruce s náplní. V Clintově filmografii - příspěvek do počtu. Vyšší ambice zde skutečně nejsou. 65% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalne prumerna kriminalka ve vsech smerech. Mame tu ne moc slozitej, predvidatelnej pribeh, kterej se snazi jakoze drzet divaka na pochybach, ale od zacatku se mu to proste nedari a zaverecny odhaleni vraha je naprosto nezajimavy, protoze to je nekdo uplne cizi. No a krome toho se celej dej silene tahne a vetsinu casu se nic nedeje. Zachranuje to akorat sem tam nejaka drsnejsi scena. Vetsi problem ale je, ze tentokrat je prumernej i Clint, sice pusobi docela prirozene, ale nehlaskuje, nestrili, nerve se a ani se netvari drsne a je to milujici fotrik a zaroven vymetac bordelu, proste divne napsana postava. K tomu tu mame mdlou rezii a vysledek da stezi ty tri hvezdicky. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood má podobnejch filmů na kontě víc a rozhodně jsou některý z nich i lepší, ale já ho v těch rolích drsnejch detektivů celkem můžu. Má to napětí, má to atmosféru, má to charismatickýho hlavního hrdinu a neschází několik efektních vražd kurev. Bohužel zápletka "Kdo je vlastně vrah?" je trochu nedotažená a ke konci film začíná vypadat jaksi béčkovitě. Ale celkově se mi to líbilo. Navíc tam hraje můj oblíbenej herec různejch vedlejších roliček Dan Hedaya. Pro mě za slabší 4 hvězdy. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli policajt, od kterého odešla žena, stará se o dvě dcery a ve zbytku času buď vyšetřuje vraždy, nebo leje a chodí po bordelech. Výborný jsou tu dialogy, u kterých jsem se několikrát smál nahlas. "Líbila ses mi ve fitku. Celou dobu jsem přemýšlel, jak by bylo bezvadný ti z těla slízávat pot." a taky "Jo, líbíš se mi. Někam tě někdy vezmu. Třeba na kuželky." Super atmosféra osmdesátkových New Orleans. Trochu odfláknutý záporák. Ale jako celek mě to bavilo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Záběry z masopustního reje byly pořízeny pomocí lehkých přenosných kamer, díky nimž bylo možné volně pracovat mezi účastníky pochodujícími v průvodu. (ClintEastwood)
  • Snímek byl propagován sloganem "Policista na hraně". (ClintEastwood)

Reklama

Reklama