Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (116)

Zodd

všechny recenze uživatele

Na horory nejsem. Zhlédnul jsem proto video kanálu Vidrail, kde se rozebírá celý film (a YTry jindy nesleduji ani za tímhle účelem necheatuju) a upozorňuje se na stupiditu postav i děje. Smál jsem se celou dobu. Chtěl jsem totiž vědět, zda-li jde o ultralevnou snahu o parodii a quirk čerpající ze skutečné kolébky Medvídka Pú Británie a originálního autora A.A.Milnea, třeba skutečného syna C.R. Nebo jen sprostě zlatokopecký film, který využije public domain pro easy money, než se o značku začne hlásit např. Milneova rodina či se Disney nepokusí méďu odkoupit úplně (je-li to vůbec možné). Popř. někdo měl trauma v dětství z Disneyho inkarnace a chtěl si to vybít - mohl se však podívat na Červeného trpaslíka, kde je o Medvídkovi Pú zmínka. Ta věc ovšem vydělala, takže - zdá se - bait zabral a Rhys Waterfield se tak stal větším trollem než náš Kazma, který si aspoň nahromadil rozpočet a jaký. Scény s vířivkou a bazénem jsem si sám našel a zejména ta druhá bude aspirovat na filmovou idiocii století, pokud tedy něco jiného v onom filmu ji netrumfne. A protože kritici ani diváci tvůrce nezastaví, už se chystá sequel s latecomerem Tygrem, kterého v této době ještě nemohli použít… Bambiho revenge jako horor/slasher by byl docela uspokojující, jen pokud se bude držet původního příběhu. Hádám, že nebude. Ale je to vlastně od stejných tvůrců? Mě to vlastně nezajímá… Update: Tak americký učitel část tohohle pustil v hodině dětem. Jasně, “blood” v názvu není ani trochu podezřelé. ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost, která postrádá jakékoliv základy čehokoliv, scénář tu vpodstatě není a všechny rádoby "emoční" momenty vůbec, ale že vůbec nefungují. Děj je bez náznaku gradace. No a o postavách se radši ani nebavím, protože jsou na tom podobně jako většina filmu. Nejhorší věc je ale technická stránka která je naprosto příšerná, a je vidět že tvůrci rozhodně neumí pracovat s rozpočtem, a už vůbec ne s navoděním jakékoliv atmosféry. 0,5/10 za celkem fajn úvodní kreslenou montáž. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú a prasátko vraždící ve Stokorcovém lese? Tohle mohla být bizarní jízda. Jenže není. Waterfield točit filmy neumí a i když má šanci, nedokáže ji využít. To, že vizuál "zvířátek" je takový všelijaký, to by se ještě dalo, ale ten příběh? Totální brak. Ale v tom špatném slova smyslu. Prostě filmový odpad. Jsou tu asi tři scény, které docela fungují a potěší i krátká animovaná vsuvka, která je tu trestuhodně dále nevyužitá. Gore scény mají grády a ujde i hudba. Ale herci i kdyby měli co hrát, tak to stejně nesvedou, protože víc, než casting z lidu to není. Ale vidět tohle v multikině je zážitek. Po loňském Arthurovi, kde Besson oživil své Minimoje, další podivný pokus zkřížit horor a animované pohádkové postavy. Opět průšvih. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Sólidny slasher, ktorý sme dali v retro kine na drevných stoličkách. Škoda toho záveru ale pokračovanie bije na dvere. Prísne hodnotenie ktoré však odzrkadluje amatérizmus a pohlad diváka na detské časy ani ja som si nevedel predstaviť macka púf zabíjať. Určite priemer ak by sme to nevideli na veľkom plátne. 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Ten nápad že Medvídek Pú a ten zbytek jeho podržtašků jsou nějací a) mutanti nebo za b) divný lidi identifikující se jako medvěd,prase,osel a tygr je natolik bizarní a dementní, že tady byl potenciál náběhu na kult. Jenže bohužel tvůrci téhle šílenosti toho nedokázali absloutně nijak využít a výsledek je jen standardní vybíjená kde na jedné straně jsou magoři s (asi) maskou medvěda a prasete a na straně druhé uječený Kryštůfek Robin a banda sexy buchet. Násilí je dost a je i celkem slušně explicitní ale jinak to nedává vůbec žadný smysl a vlastně je to i celkem nuda…40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Ke značně politováníhodné události došlo 2. října 2023 v Akademii pro inovativní vzdělávání v Miami, když žáci čtvrté třídy zhruba půl hodiny sledovali film Mevídek Pú: Krev a med. Podle Michelle Diaz, jejíž dvojčata byla promítání přítomna, byly děti z tohoto hrůzného zážitku značně otřeseny a v reakci na to jim pak škola poskytla psychologické poradenství. Podle vyjádření Diaz pro CBS News začaly děti velmi záhy po začátku filmu křičet, ať jej učitel vypne, ale ten se k tomu odhodlal až po dvaceti třiceti minutách. (fleker)
  • Roku 2022 se autorská práva na postavu „Medvídka Pú“ dostala do veřejného vlastnictví. Ovšem jen v USA, protože dle evropských zákonů se tato práva stanou veřejnými až po sedmdesáti letech od smrti autora – zesnulý spisovatel Alan Alexander Milne zůstal v evropských zemích vlastníkem příběhu do roku 2027. (fiLLthe3DD)
  • Masku vyrába kalifornské štúdio Immortal Masks pod názvom "Friendo Silicone Mask" vo viacerých verziách. Táto pre film sa volá "Honey Bear". (BoredKid)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama