Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pravé vánoční peklo nastane, když si pustíte tenhle film. Herci nesympatičtí, hrají jak po lobotomii a příběh? Jak po dvou lobotomiích, elektrických šocích a vykoupání v kádi s elektrickými úhoři. Rozmazlená miliardářská dceruška se ztratí v horách, asi tak 100 metrů od tatínkova hotelu, a když ji najdou zachránci, nikdo netuší, co by tenhle fracek mohl být zač. Pak následuje polepšení prací – alias Pyšná princezna na sněhu – se spoustou „děsně legračních“ nešikovností, kterých se prachaté nemehlo dopouští, když se snaží zavděčit a pomoct svému zachránci v domácnosti. Zatím její snoubenec, který zjevně není na holky, bloudí lesem se starým rybářem – a mezi těmito dvěma panuje mnohem větší erotické dusno, než jaké kdy měl se snoubenkou. Nezapomeňme na moudrou babičku a rozkošnou přechytralou holčičku. ….. To se vám vánočka vzpříčí v krku, když tenhle paskvil sledujete. Jediné, co opravdu je hodné obdivu, jak se kostymérce do každého (!) záběru podařilo narvat nějaké kusy hadrů v červené a zelené barvě. Tady všechna čest za urputnost vytvořit aspoň barevně vánoční atmosféru. SHRNUTÍ: Kterak rozmazlená holčina potkala vánoční zázrak při vaření vajíček a praní prádla. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem kto z učiteľov na našej škole vyberá tie filmy, ktoré máme na voľných hodinách pozerať, ale zbavil by som ho tej právomoci. Klamár na plný úväzok mal, keď už nič iné, aspoň sem tam nejaký ten podarený vtip. Tu sa človek nezasmeje ani raz. Neskutočne neprirodzené správanie postáv, silený pokus o vtip na každom kroku, predvídateľné jak hovädo, hlúpa romantika a ešte k tomu ešte aj prehnane sentimentálny záver. Na hranici odpadu, ten nedám len kvôli tomu, že sa mi celkom páčilo prostredie aj výprava a že to urazí skôr tým aké je to zlé, než že by to vyložene pohoršovalo (jediné, čo ma na tom sralo bola neskutočne otravná postava "snúbenca" a jeho sociálne siete). Každopádne strašne hrozný film, až sa hanbím, že také sračky musia vznikať. ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem si film spíše protrpěl. Místo vánoční pohody přišel skřípějící vánoční příběh o superbohaté dceři hotelového magnáta a majitelé malého pensionu, který je před krachem. Pomůže ztráta paměti hlavní hrdinky? Trochu podobné filmu Přes palubu, jen ten je zábavou a romantikou někde úplně jinde..... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím no... myslím,  že kdyby se to vzalo trochu za jiný konec, výsledek by byl o moc lepší. Vzít na postavě její stereotypní nešvar a ten zvýraznit mi u mladé bohaté dvojice nějak nesedělo. U Sierry jsem přemýšlela, kolik jí má být asi tak let. Hlavní dobrák mi zase přišel dost nemastný neslaný a kde se tam najednou vzalo zalíbení (scéna s koulí), jsem taky nechápala. Světýlka, vánoční kýč dobrý ale, stejně tam zase chyběla špetka toho něčeho... ne, že by jiné vánoční filmy nebyly stejné, ale tady to nízkým rozpočtem fakt nesmrdělo, tak proč ta parodie? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama