Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fakticky senzačně umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplně někde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní sestřičkou, což samozřejmě přímo souvisí s její vášní pro mnohadílné seriály a jejím mužským idolem, okouzlujícím kardiologem Dr. Ravellem (Greg Kinnear). Na party se objeví také Charlie (Morgan Freeman) a znovu se s ním Betty potká doma. Tam už má ale jiné starosti. Musí přece dokoukat na videu zmeškaný díl svého seriálu a kašle na to, co si její nudný manžel Del domlouvá s kumpány. Jde ale o drogy a Del je svými kumpány zavražděn. Brutalita této situace vychýlí Betty z reality, a tak se dostane do světa fantazie, do světa svých seriálových hrdinů. Náhle stojí tváří v tvář milenci svých snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem seděl v kavárně a na někoho čekal, když jsem zaslechl následující rozhovor dvou starších dam: "Dítě, říkáte? To je strašné!" "Každou chvíli se to má narodit. Ona je už v devátém měsíci." "V devátém měsíci! A to se pořád neví, kdo je otec?" "Ne. Její manžel leží už rok v komatu a skutečný otec je prý nezvěstný." "Chudák holka, ta si zkazila celý život. Ale že to nechala tak daleko zajít..." "Tomu se nedivte, ona je tak vychovaná, její matka byla taky pěkná poběhlice. Utekla s nějakým cirkusákem!" "No to jsou věci..." atd. Bylo mi až trapné, že naslouchám tak osobní historii, dokud ke mně nedolehla věta, která to celé objasnila: "A co na to říká Chorché?" Ano, ty dvě báby se smrtelně vážně a s osobním zanícením bavily o jakési telenovele. :-) Ve světle tohoto zážitku se mi příběh naivní sestřičky Betty nezdá až tak přitažený za vlasy. 60% ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Co a kdo všechno je realita? Kde jsou hranice mezi sněním a skutečností? Komedie, ale s hlubokou základní myšlenkou. A ke štěstí diváků navíc byla do titulní role obsazena skvělá Renée Zellweger. Občas až moc přitažené za vlasy a postava Morgana Freemana (možná jen nevhodné herecké obsazení) mi nesedla - takže 4 hvězdy s odřenýma ušima ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusna a hlavne celkem inteligentni komedie. Problem je, ze to je takovej mix zanru, trosku parodie, trosku krimi, trosku komedie, ale ani v jednom zanru to neni dotazene. Sem tam to je hodne vtipne, hlavne od chvile kdyz se Betty poprve setka s Dr. Ravellem, misty je to i docela napinavy, navic dva zabijaci jsou hodne v pohode, od Morgana jsem slusnej vykon cekal, ale prekvapil me Chris Rock, kterej se zbytecne nesklebi a jako zabijak je docela cool. Dal jeste stoji za zminku Crispin Glover a Greg Kinnear, ktery jsou tak skvely. A samozrejme Renée Zellweger, ktera je proste dokonala, s tou svoji naivitou nema chybu. Skoda, ze je snimek zbytecne roztahanej, sviznejsi tempo by mu neuskodilo. Lepsi 3*. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Vynikající počin Neila LaButea, který silně osciluje mezi thrillerem, komedií a dramatem, přičemž se správně přiklání spíše k méně úsměvným žánrům. Přitom začátek drsnějšímu průběhu vůbec nenapovídá. Scénář je precizně vybroušený a postavy herců sedí jedna báseň. Renée jako naivka stoprocentní, Morgan tuhle polohu umí, i kdybyste jste ho probudili ve dvě ráno a rozhodně nechci tvrdit, že by se opakoval. Ve vedlejší roli překvapí svůj stín překračující a protentokrát neotravný Chris Rock. Stejně jako uberburan Aaron Eckhart jehož patnáct minut mě utvrdilo, proč šel tak strmě nahoru. Opravdu originální story, kterou si nenechte ujít. 80% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Výborná hořká komedie se sladkým koncem, krimi zápletkou a satirickým nádechem. R.Z. je jako zmatené fanynkovské telenovelové telátko prostě skvělá a i herecké kreace ostatních (dokonalý a neobvykle uměřený Ch.R. jako psychopatický nájemný vrah) jsou hollywoodsky (v dobrém smyslu slova) standardní. Tohle je prostě vynikající zábava s vypointovaným scénářem a profesionálně bezchybnou filmařinou. Tři a půl hvězdičky za film, v dobrém rozmaru zaokrouhleno nahoru... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Syn Morgana Freemana, Alfonso Freeman, se ve filmu mihne jako doktor na pohotovosti. (CliffLee)

Reklama

Reklama