Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

saluki 

všechny recenze uživatele

Wtf was that. Cele by se to dalo shrnout do hodinoveho dokumentu, takhle mame sest hodin smutneho piana a brecicich bohatych lidi. Nekdy bylo tak ze 2% zajimave, videt veci z jejich pohledu, ale pak to vzdy zabilo dalsi piano a dalsi breceni. Je to jak verbovani do sekty svate Meghan. Pritom ve skutecnosti muze byt treba fajn zenska..? Hehe ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na čí straně je pravda, nechci v téhle minirecenzi řešit. Když to vezmu čistě filmově – uvidíte převážně pár mluvících hlav, nějaké záběry ze soukromí, trochu z filmových archivů. A přes sliby, že konečně se dozvíte pravdu, se toho nového nedozvíte nic moc. A na tohle všechno je 6 dílů zbytečné natahování. Seriál také evidentně cílí na americké publikum. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dokument je evidentně nevhodný nejen pro hysterické fanoušky Koruny, ale překvapivě i pro příznivce Megxitu. Něco nového se dozví pouze emočně nezainteresovaní. Exponovaný vztah je popsán od romantického začátku až po vyhrocený odchod z monarchie. Logicky je nabízen jen pohled Harryho a Meghan, protože má jít o jejich obhajobu a za ty prachy museli něco předvést. Třeba vypustili řadu soukromých videí ze svých společných radovánek. Fňukání britského prince a americké herečky nemusí být každému příjemné, ovšem v jejich bitvě proti perverznímu spojení zpátečnické královské rodiny a agresivního bulváru bych nemohl být na straně osob, které mají na svědomí lidské životy. ()

deizolator 

všechny recenze uživatele

Já dávám pět hvězd, které bych sám od sebe před shlédnutím nečekal. Dávám je za obsah i formu, shlédl jsem velmi detailně a některé pasáže i víckrát. Harry a Meghan poukázali na nesmyslnost pokrytecké anglické taškařice, kterou královská rodina hraje pro svou zemi skrze škodolibá média. Harry je hrdina, který neváhal obětovat vše pro svou lásku, žádný podpantofelník. Oba jsou čestní s dobří lidé. Královská rodina jsou jen nastrojené opičky hrající divadlo v zlaté kleci, do které lid sarkasticky tluče tyčí pod heslem “You pose, we pay”. Středověký tyjátr na jarmarku. Téma rasismu vnímá sice Meghan po americku až příliš citlivě, ale Anglie způsobila skrze kolonialismus tolik utrpení, že si ani náznak rasismu nemůže dovolit. Běloši jsou v Commonwealthu menšinou a měli šanci se podle toho začít chovat. Meghan mohla a chtěla pomoct. Královská rodina prokázala, že jsou jen připomínkou starých, pro ně dobrých časů, a že patří do propadliště dějin. Harry for president! ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument o jedněch z nejbohatších a nejznámějších lidí na planetě. Meghan je zde sakrifiována že se divím, že se nestala svatou už za svého života. Harry působí jako větší tvrďák než mluví. První a úvod druhého dílu má téma jakou máme zodpovědnopst za paparaze my jako konzumenti médií tím, že uspokojujeme svou zvědavost a touhu po drbech? Britská veřejnost je v tomto zvlášť úchylná a bulvár zde ovlivňuje veřejné mínění. Měla by být veřejně přístupná data chráněna před svobodou projevu? Harry a Meghan na tomto dokumentu vydělali balík peněz, stejně jako na knize, která popisuje podobné. Druhý díl je o traumatu Meghan, že je míšenka. Je sexistka od dětství, pochází  rozvedeného manželství. Myslím že pár se k sobě hodí. On z fašistické britské kultury, ona z genocidní brutální americká, která se agresivně šíří do EU, kde způsobuje demografické vymírání a živí novoui ideologii multikulturalismu, což je defakto nahrazení evropských obyvatel africkou a arabskou kulturou během padesáti let. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama