Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu, že mnoho lidí je naštvaných, čekali zkrátka něco jiného než opravdu film. To mystérium bylo tak velké, že to do kin nahnalo opravdu obří počty lidí (sám jsem toho byl svědkem v krajském městě) a všichni zkrátka trnuli, co to bude, jelikož indicií bylo málo a samotný trailer neřekl nic. Sám nejsem z výsledku nijak extra nadšený, tenhle kinozážitek je důkazem toho, že Kazmův koncept fungoval lépe jako kratší a údernější formát, možná to jen před lety Kazma až tak moc nepřeháněl a bylo to zas něco nového a neokoukaného. I tak však za mě naprosto akurátních 7/10, i když mi to přišlo místy celkem zdlouhavé, své momenty jsem si našel a jsem rád, že tyhle eventy existují a naženou do kin diváky. Jen je to jeden z těch případů, kdy ticho před bouří bylo vlastně příjemnější zážitek než samotný film v kině. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, ohodnotil jsem a k pár řádkům se ne a ne dokopat. Ostatně k čemu taky… Kazmova OneManShow je podivnou variací na legendární internetový formát a velmi umné marketingové vítězství. I milostným vyznáním (Andrejka, hmmm). Nic dalšího, nedej bože, originálního nehledejme. Jakési soutěžní (výherní) parametry jsem při sledování ignoroval. Kazma je každopádně bourák, který umí. Zvládá originální hrátky, umí si poradit s vizuální stránkou, dokáže nahlodat, nalákat. Škoda ale, že to, co ho jinak zdobí, tedy netriviální bavičství, tu prostě docela chybí. A co si budeme nalhávat, mnohé linie jsou samoúčelné a zbytečné. Chtělo to pořádného dramaturga. Ale na samotného Bartoška se dívá dobře, i když prostě jen prázdně kecá. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Musím upřímně říct, že to bylo celkem dobré. Problém je ten, že to mělo jít do televize a ne do kina mezi dnešní trháky. Čekal jsem od toho něco jiného a ono to opravdu bylo jiné a spousta zdejších lidí to nepobralo. Nemůžeme to s ničím srovnávat a tak dávám za 4 za to, že se to obyčejnému klukovi podařilo. Velice málo lidí dokázalo něco podobného, dokonce v jeho věku. ... Nadsklepí Kroměříž ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Tady se ale vyrojilo závistivejch kund, co sem namrdali odpad jen proto, že nemají rádi Kazmu. Pokud nemám rád Kazmu, nechápu, že se o to zajímáš nebo nedej bože na to jdeš dokonce do kina.. Za mě super, dobrej nápad, dobrá hudba a ani herectví neni úplně tristní. Co z toho je pravda a co ne, to ví jen pár lidí. Je ale fakt, že Kazma přináší masy na jedno místo a nikdo jinej v republice to neumí. Btw, Kazma dá ročně na charitu větší randál, než vy všichni klauni tady za celej život dohromady. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Morálne zvrátený egotrip. Ale ja som si svojim spôsobom dokázal užiť aj Triumf vôle :) Výborne som sa bavil. K filmu mám zopár tvrdých pripomienok, no ako produkt je to skvelé. Úžasné remeslo, metarovina zábavná a celý čas ma bavilo na to pozerať. Kazma je skvelý manipulátor. Chápem tie zhnusené aj nadšené reakcie. 0-8/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Jeden ze soutěžících, kteří se pokusili vyhrát „One Man Show: The Game“ spojenou s filmem, přišel vybaven kovovou tyčí k terminálu a rozmlátil jej, takže trezor byl mimo provoz. Terminál byl ovšem brzy opět v provozu. Své chování odůvodnil tím, že byl přesvědčený o tom, že zadal správné heslo a že cesta k penězům je za použití násilí, protože mu to sedělo k jedné scéně ve filmu. Za svoje chování se poté veřejně omluvil a Kazma mu na svém Instagramu odpustil. (Petr.Penicka)
  • Hummer ve filmu byl zapůčej od člena štábu Petra Háši, který se podílel i na předchozích dílech One Man Show (od r. 2008). (Nalien)
  • Soutěž o 22 milionů Kč spojenou s filmem nikdo nevyhrál, neboť čas hry vypršel. Hra skončila v pondělí 25. září 2023 v 18:00 hodin. Veškeré oficiální vysílání na kanále Kazmy kromě šifry bylo vypnuto přesně v tento moment. Na ukončení hry se u trezoru objevil Kazma osobně. (Petr.Penicka)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama