Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Nová španielska kriminálka na pozadí korony, inšpirovaná severským oddelením Q alebo aj americkým Temným prípadom. Priamočiare, nechutné, temné. Pri takýchto prípadoch sú bežné problémy a starosti nás ostatných iba malicherné pičoviny. Ak vie niekto čo je to peklo na zemi, sú to obete týchto zločinov. Trest smrti každému jednému pedofilovi, vrahovi, a zmrdovi čo znásilňuje. Je to kvalitná kriminálka, tak neviem čo sa tu zase jebete s 56tkou. A ako zahral rolu Manuel Poga, paráda, ale fuj. Dvanásť, pätnásť rokov dozadu som si z európskej produkcie išiel jednoznačne Francúzov a Nemcov, ale súčasnosť patrí Poliakom a Španielom, bez debaty. Pridať dvadsaťpäť minút a pritvrdiť v detailoch a mohla z toho byť aj silná káva. Takto je rýdzo na divákovi, aby si predstavil to číre zlo, ale napomáha tomu hudba a šeď z každého záberu. Škoda ale slabého finále, chcelo to mať ďaleko ďaleko väčšie gule a keďže som to očakával a nekonalo sa, hodnotím triezvejšie. Za mňa 65%. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Duo detektívov pátra po ľuďoch unesených záhadným prorokom na pozadí lockdownu spôsobeného vírusovou pandémiou, ktorá v tomto prípade mi prišla ako úplne zbytočný prvok.Krimi thriller na škandinávsky spôsob trochu líznutý mytológiou,ako jednohubka to ušlo.Atmosféra mohla byť hutnejšia,odvážnejšia a konec mi prišiel odfláknutý a príliš jednoduchý. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojice detektivů s osobními problémy, únosy spojené s rituálními vraždami, industriální prostředí, filtr jak kdyby nedávno vybuchl poblíž vulkán a deštivé počasí, kvůli kterému by detektivové Somerset s Millsem límce kabátů nezvedali. Karty, které zamíchal krupiér Covid, aby je pak rozdal na hrací stůl od firmy Cliché. I ten Columbo, co dělá zásadně sám, má při zatýkání kryté záda a teď nemyslím baloňákem.. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Podarená krimi. Jasné, má to určité mušky ale podlinka s covidom je fajn, obaja detektívi majú vďaka domu isté osobné problémy. Atmosféra je dobrá, proste tá lokalita toho banského mestečka kde to vďaka filtru pôsobí (ako tu aj jeden užívateľ pomenoval) ako po čerstvom výbuchu nejakej sopky. A má to aj dve krátko za sebou idúce zvraty a hoci ten prvý je ľahko čitateľný, ten druhý mi odjebal dekel. 4* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film se pohřbí už sám  tím, že do nemocnice v době kovidu a 15 denního lockdownu pustí normálně policajty bez roušek nebo respirátorů pouze jeden člověk jim řekne , že by ho měly nosit. Nyní k filmu ve Španělsku v době kovidu a 15 denního lockdownu najdou jednou ženskou co se kdysi pohřešovala mezitím zjistí, že se pohřešují další ženské a chlapci a hledají toho/ty co to udělaly. Bohužel je to nudné a hodně televizní jakákoliv kriminálka v televizi je záživnější.  Ke konci zjistíme že je to jakási sekta co obětovává lidi , aby nebyl konec světa  (za začátek konce světa považuje ten kovid) plusové body za to kdo to vedl to je originální (ve stylu nebylo to v moc filmech)  .  40 procent P.s. to jako vážně čekaly jeden den ,když věděly kdo to je a kde je hlavně, že říkaly, že to musí vyřešit do 48 hodin? A, když už teda čekaly to jako vážně šla po něm jen jedna policistka? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je skutočným miestom: Infiesto je malé banícke mesto patriace do samosprávy Piloña v Astúrskom kniežatstve (na severozápade Španielska). Nachádza sa asi 39 km od Ovieda a má 2400 obyvateľov. (Arsenal83)
  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)
  • Natáčanie trvalo 7 týždňov a prebiehalo v astúrskych a galícijských lokalitách, vrátane reálneho Infiesta, nemocnice San Rafael v La Coruña a pustovne San Amaro v Seoane, Forcarei. (Arsenal83)

Reklama

Reklama