Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První případ výzkumného týmu paranormálních specialistů je situován do oblasti, která je známa tím, že v ní mimozemšťané v 80. letech často a rádi zanechávali kruhy v obilí. Tentokrát ale v kruhu nechali i mrtvého muže. Ufolog je uprostřed parného léta nalezen zamrzlý v kostce ledu. Jak dlouho byl v kontaktu s mimozemšťany z Epsilon Eridani A? A čím je tak naštval? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ponekud zklamani, zatim. Polovinu toho dobreho jsme uz videli v ukazkach. Tradicne poctiva filmarina CT, pekna ac prebarvena retro atmosfera, dobre napsane postavy, ale scenar znacne nudny a bohuzel jsem se tesil na konec. Na 3* asi jen za Machacka. Fialova sice sexy ale dost prehrava a na estebacku pomerne mlada a Noha doufam dostane vic prostoru priste. Snad se to zlepsi, soudruzi. ()

mnx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli to má mít úspěch, tak už proboha ne upištěnou Fialovou, které jsem většinou nerozuměl ani slovo, a která se hodí tak do infantilních hovadinek na Primě. A ani Macháček mi v té roli úplně nesed. Už teď je jasné, že vedle jiných českých komediálních scifi (anebo spíš detektivek?) se to mohle moc vyjímat nebude, ale zkusím dát ještě šanci dalšímu dílu. ()

Reklama

Matt_D_ 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se i zasmál, ale jinak to byla tragédie... Jan Cina je asi dobrý divadelní herec, ale tady jsem mu to úplně nevěřil. V reklamě na podcast ČT hlásají, že jde o převratný seriál, jaký tu již několik desítek let nebyl, ale podle mě je to jen další podprůměrná pseudokriminálka, které ČT produkuje několikrát za rok. Dám asi šanci dalšímu dílu, ale nemám moc velká očekávání. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Zázrak se nekonná. Dost pomalý a omšelý...a to vážně není kompliment. Macháček je rád, že se dopachtí do konce repliky o třech větách. Charisma ta tam. Cina hraje postavu z jiného seriálu. Potěšila Lenka Termerová a Rostislav Novák, ale boužel jejich postavy moc děj neovlivily. Ta hudba to posílá za oběžnou dráhu, kde se udusíte tou zatuchlostí a neinvenčním stereotypem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svým způsobem podvod aneb jak divákům naservírovat novou kriminálku, ale v hávu něčeho ojedinělého, co nikdy nepřijde a okořeněného humorem, který ale je jak to nejhorší z Prušinovského, takže není o co stát. Navíc nechápu často rozklepanou kameru, která brání v utvoření jakékoli (tajemné či pobavené) atmosféry a pokud se nezmění styl humoru, bude mi vadit i ten svojí rádoby-chytrostí a rádoby-metapřesahy. Jenže se to nedá ani zatratit a to díky solidním hereckým výkonům (ačkoli Macháček hraje svůj standart, ale zase má roli na tělo, takže se to vyrovná), určitému příslibu nějakého skutečného nadpřirozena a zapamatovatelným postavám. Takže tomu ještě šanci, nejspíš, dám. Lepší 2* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Klubovna ufologů se nachází na fotbalovém hřišti v Třebotově u Černošic. (rakovnik)
  • Scény ze zemědělského družstva se natáčely na farmě v Opatově u Svitav. (Olík)

Reklama

Reklama