Reklama

Reklama

The Tank

  • USA The Tank
Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 1978 v Oregonu zdědí Ben (Matt Whelan) a Jules (Luciane Buchanan) opuštěný pozemek na pobřeží po Benově zesnulé matce, která se o něm nikdy nezmínila. Nedotčený dům byl 40 let držen v tajnosti a patří k němu krásná soukromá zátoka a pláž. Jules pátrá po odpovědích, zatímco Ben nevědomky probudí zuřivě ochranitelskou bytost. (Zagger)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem větší průšvih, takže za mě dobré. Nejlepší je les, samotný vizuál je fajnový, atmosféra solidní a na napínavé scény dojde několikrát. Všechno samozřejmě kazí jistý kalkul a nedotaženost. Vyjmenovat chyby by znamenalo hodně se rozepsat, každopádně jen pár možných spoilerů - bestie zúčtují s každým, koho natrefí, Benova rodina ale má štěstí, páč při střetu nedojde na střeva ven ani uhryznuté hlavy, byť by to jeden očekával. Chování postav - vidím nebezpečí, tudíž neuteču, ale běžím se na něj podívat či nezajistím si dveře do sklepa, chápu tak, že tvůrci potřebovali za každou cenu vytvořit napětí....ale kolik kilometrů měla zápalná šňůra, toť záhada. Líto mi bylo jen realitní makléřky, anžto byla sympatická. Jinak rodina mohla klidně zařvat. Nu a pak trend současnosti - chlap je neschopný, všechny proto zachrání Ripleyová! A nemělo být to zadní okno auta rozbité? I tak jsem si film jako celek užil, slintající monstra dobrá, snad jen mohlo dojít i na otevřené gore. Tedy do té nádrže bych nevlezl ani za milion! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Plusem filmu je určitě výběr lokace a obojživelnej tvor. Jehož vzhled byl fakt povedenej. Jenže co z toho když jde o film kterej je jen o pár hercích takže tihle tvorové nemají koho zabíjet. Dvě oběti na film je hodně málo. Akce je o5 snímána roztřepanou kamerou a o5 se pomáhá chaotickým střihem. Ve scénách pod vodou pak není vidět skoro nic. Mohl z toho být alespoň průměrnej Monster Attack(potenciál díky killerům by tu byl) ale chtělo by to víc potravy(obětí).  Axolotl mexický je tvoreček, kterýho si v už delší dobu chci pořídit takže zmínka o něm potěšila. Ale ani tak nemůžu dát víc jak 2hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby šlo o tank, z ktorého nemôžete vyliezť a riadil by ho modroknižkár - plochonožec Naď, to by bol horor. Alebo ak by šlo o nádrž, do ktorej spadnete a navždy uviaznete v prítomnosti Remišovej a Cigánikovej, to by bol ešte väčší horor. Ale toto nebolo ani jedno z toho. A ten monster bol desivý asi ako to strašidielko na obale čipsov. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V studni máme mutanty, žerou psy i haranty. Taťka zkoumá vodní toky, máma si čte Válka s mloky.“ Karel Čapek by souhlasil. Když zdědit barák, tak jedině s vlastním pramenem vražedně pitné vody a SKLEPNÍM OKÉNKEM plným otázek: [][] ≈≈ Proč má domek místo normální studny podzemní nádrž o velikosti jeden a půl Morie? ≈≈ Proč v ní mlsně sliní mloci typu GlumXXL? ≈≈ A kde se vlastně v džungli vzal oceán? [][] Odpověď na všechny otázky je: New Zealand. Odpověď na darkrobykovu otázku „Kolik kilometrů měla zápalná šňůra?“ je... nevíme, od května ještě pořád hoří. Holt béčkový scénář. Ale pěkný úvod v rodinném Zverimexu, plném leguánů a další havěti, kde dceruška Reia, v duchu hesla „těžko na cvičišti, lehko na bojišti“, hladila axolotla, čili mloka tygřího a pak si stěžovala, že je to svině klouzavá. „Ten mlok nebo režisér Walker?“ znejistěla máma a přemýšlela, co ji to vlastně hryzlo do zadku, když se po prsa ve vodě brodila nádrží. To mé ženě se hryzání líbilo, neb zubatá animální monstra miluje a proto i já  třikrát zčeřím vodu, svým šupinatým ocasem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápkovi zemřou rodiče a pak zjistí, že vlastnili nějaké území  kde je i nádrž na vodu a tam něco žije.  Oni to tam chystají na prodej jelikož jsou zadlužení a mezitím to něco vylézá a zabíjí tam a to je ve zkratce celý film.  Jak se tu píše tak 40 minut se nic neděje jen prostě vržou dveře nebo slyšíme zvuky pak se to trochu rozjede , ale  o nic přelomového se nejedná. Potvory jsou to pěkné , ale k čemu to je , když nemají koho zabíjet a moc toho neukážou. 40 procent ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama