Reklama

Reklama

Americký umělec Tom Warshaw (David Duchovny) žijící v Paříži hledá odpovědi na své problémy v dospělosti ve vzpomínkách na svoje neobyčejné dětství… Píše se rok 1973 a třináctiletý kluk z Manhattanu právě dozrává v muže. Zatímco jeho matka truchlí po zemřelém manželovi, Tom se vyrovnává se svým smutkem jinak, útěky ze školy a kamarádstvím s Pappasem (Robin Williams), slabomyslným uklízečem. Poté, co Tomovým životem otřese nečekaná tragédie, je postaven před těžké rozhodnutí., kterému po třiceti letech musí čelit. V roli slabomyslného uklízeče uvidíte Robina Williamse, hvězdu filmů Mrs. Doubtfire, Insomnie a Noc v muzeu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Nine 

všechny recenze uživatele

Vše z Tommyho dětství byl krásný film, který bych neváhala ohodnotit minimálně 4 hvězdičkami. Když se ale přehoupl do dospělé části, jeho kouzlo bylo ztraceno. Na scénu se vkradl, vlastně tam skočil, klasický americký slaďák. Pointa? Dost chabá a skoro bych řekla o ničem... Ne, část s Duchovnym se nepovedla - poselství se nekonalo, jen mi to dost zkazilo celý dojem z tak moc příjemně rozjetého filmu. Škoda. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

David Duchovny ve své režijní prvotině jakoby chtěl natočit silné poselství, ale nevědomě postihl tu ryzí esenci filmového melodramatu, o kterou se pravděpodobně vůbec nesnažil. Jeho film neurazí, nenadchne, příjemně plyne k očekávané katarzi a šťastnému konci, je to snímek tak americky filmový, plakátový, prvoplánový, ale není špatný, spíše již stokrát omílaný a v jiných podobách stokrát viděný. Stejně jako škatulková role Robina Williamse, těch slaboduchých hrdinů už bylo vážně přespříliš, že to Robin pořád bere... ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Proč byl sakra Williams namaskovaný jak vosková figurína? Tohle mě trápilo celý film a pořád jsem si opakoval "proč vypadá jak kašpar? a proč má takhle pořád ten pysk". Jinak je to ale docela fajnový tragikomický příběh, který nabídne místy silné drama a místy pěkné lidské momenty. David Duchovny se nemá jako řežisér a scénárista zač stydět. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ten film má skvělý název. Má i vynikající obsazení. Lokace a celá ta atmosféra je neskutečně příjemná. Ovšem je v tom celém nějaký háček. A to, že ten film je takový - až moc jednoduchý...až moc lidský a až moc "příjemný". :) :) Jsou to plusy či špatné body? :) Anton Yelchin už i v tomhle filmu ukázal, že je dobrý herec. Robin Williams se na svoji roli "retarda" skvěle hodil :) A Duchovny je tam jen jako bonus navíc....Je to hodně příjemný film, který Vám možná připomene Vaše dětství a první problémy s opačným pohlavím :) Ale je to tak krásně nevinné, ale v tu chvíli je to přitom ten největší problém na světě a nic se tomu nevyrovná..vzpomeňte si na to ale za 10 let až budete řeši "opravdové" strasti života.... ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film, ktorý by ma dokázal rozosmiať, rozplakať a prinútiť rozmýšľať zároveň. Anton a Robin, ktorý sa naozaj našli a hrajú to excelentne, akoby spolu naozaj vyrastali. David Duchovny, ktorý si vo filme zahral a aj sa uchopil réžie nezaostáva a príbeh predkladá vynikajúco, čím sa jeho debut stáva jednoznačne mojim filmom mesiaca... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • David Duchovny v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Související novinky

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama