Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

villon17 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, za co ta jedna je. Tenhle propadák si ji nezaslouží. Možná jedině díky hereckému obsazení. Ale jak si mohli vymýt mozek a přistoupit na něco tak ubohého, nepochopím. Ani taneček Umy s Travoltou "filmu" nepomohl. Zkráceně: nuda, nuda a zase nuda. Pořádný děj nebyl, o konci nemluvě. Nemají se čím chlubit zhaslé hvězdičky. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem byl rozhodnutý dát jen 3*, ale nakonec to prostě nejde. Travolta jako "všemocný" nejšikovnější všeřídící boss, na kterého se lepí pro mě nezvykle sexy Uma Thurman. To s emi prostě líbilo. Spousta hvězd hudebního průmyslu v čele se Stevenem Tylerem a BEP. Člověk se nezasměje moc nějakým gegům a ani si žádný "kec" nezapamatuje asi, ale je to příjemná oddychovka. Navíc, Rock jako hloupoučkej buzík byl naprosto bezchybnej. Nejvtipnější scény celého filmu byly s ním! ()

Reklama

fallangell 

všechny recenze uživatele

Nevim jak nekdo dokazal tuhle obrovskou reklamu snad na vsechno co me snad napadne produkovat jako seriozni film. John Travolta si po 11 letech opet zatancoval s Umou Thurman. Z hudebnich skupin se predstavili Black eyed peace, Aerosmith a mnoho dalsich, svuj stek mel i Kobe Bryant. Zkratka cele temer dvouhodinove snazeni na me pusobi prislovim, ze vlk se nazral a koza zustala cela. Ovsem co tim ziska "The Rock" mi zustava utajeno. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Teda nevim, jak pro vás, ale pro mě pohodová oddychovka. Velice příjemné herecké výkony a světe drž se, vůbec jsem nepoznal The Rocka - neuvěřitelná proměna a musim přiznat, že mu to seklo a byl úžasně roztomilej :-). Spousta skvělých herců vás rozhodně přinutí sledovat komedii až do konce a určitě se nebudete nudit. Sice se nebudete smát od začátku do konce, ale pár scének si vás zaručeně dostane, hlavně ta negerská sebeparodie je úžasná a Dabu skutečně válí... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo ma zaujalo na prvý pohľad bolo to mimoriadne hviezdne obsadenie. No malo to byť voľné pokračovanie filmu Chyťte ho! y roku 1995, ktorý tiež nebol nič extra. Buď cool nie je ani lepší ani horší film, len mu trochu viac chýba vtipnosť. A pri tom tam bola slušná dávka hercov, ktorí by ju mali priam produkovať. Všetko ostatné je zvládnuté na jednotku, audiovizuálna stránka nemá chybu a väčšina hercov tiež stála za to. Celkovo je však Buď cool len priemerný film. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku filmu Chili (John Travolta) mluví o tom, že film potřebuje na získání nejvyššího ratingu přístupnosti R víc než jedno použití slůvka f*ck. A hned ho řekne. Tím, že toto slovo v celém filmu zazní jen jednou, dostal mírnější rating PG-13. (imro)
  • Scény na zápase NBA se natáčely v Staples Center během zápasu L.A. Lakers a Sacramento Kings. (imro)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama