Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný snímek o tom, jak se může zvrtnout nevinná hra a dětská pomsta. Parta školáků uspořádá fiktivní oslavu narozenin, na kterou pozvou obézního George, který má pověst mentálně zaostalého rváče, aby se mu pomstili a dali mu za vyučenou. Původní plán se však shodou okolností zvrtne ve smutnou událost, která změní všem zúčastněným životy. Opravdu jsem se bavil a musím uznat, že ponurá atmosféra by se dala krájet. Neustálé napětí, které viselo ve vzduchu, umocňoval věk herců, kteří odvedli neskutečně skvělou práci. I délka filmu byla vcelku přiměřená a tak je tento svěží snímek s temným dějem opravdu skvělou volbou a já jen vřele doporučuji. 80% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Sofistikovanější verze "I know what you did last summer". Ovšem pouze stylem natočení, hlavně odtažitou kamerou, která velmi umě dokáže navodit celkovou ponurost snímku, nikoliv podprůměrně až hanebně sepsaným scénářem. Dialogy jsou víc než jen příšerné. Drtivá většina postav je nezajímavých, plochých a nesmírně jednoduchých. Psychologická propracovanost postav prachbídná. Občasným světélkem v šedi buranských charakterů je postava Millie, která je však pro celkový děj postradatelná. Velkou prohrou je pak samotný George, osamělý tlouštík s kamerou a bez přátel postrachem celé školy? No nevím. A konec (hlavně Marty) je typicky americky (ne)uvěřitelný. Zklamání jako hrom. Slabší 3* ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Obří palec nahoru. Partička děcek se domluví, že vezmou s sebou na loďky na projížďku školního ranaře a šikanátora, aby mu dali co proto. Během společného odpoledne přijde většina na to, že veskutečnosti není takovej tyran, ale stačí chvilka nepozornosti a tlouštík je pod vodou. Parta puberťáků, malej kluk, malá holka a jedno mrtvé tělo. Moc dobré. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Velmi silný příběh, i když je zdánlivě jednduchý. Kamera a hudba ho však ve "slepých" místech drží nad vodou, takže vám vlastně ani nepřipadá, že to je slepé místo. Vlastně ho tam ani nemusíte vidět. Skvělí herci hrající velmi uvěřitelně. Dal bych pět hvězd, ale čekal jsem, že konec bude poněkud uzavřenější. Stále mám spoustu otázek, které nebyly zodpovězeny. Přesto hodnotím jako velmi slušný nadprůměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama