Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tichšie ako Tiché miesto! Úžasne a kreatívne nakrútený horor s klasickými mimozenšťanmi, ktorí dostali poriadny upgrade. Aj napriek svojmu oldschool vzhľadu, ale vďaka novým schopnostiam a technologiam pôsobili viac ako desivo., a dali mojim nervom poriadne zabrať. Horor skoro bez jediného slova okamžite od začiatku hlavne atmosférou ničil moje očakávania a dostal som hororové prekvapenie roka!!! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty úvodní sekvence jsou celkem zdařilý, a to přesunování emzáků po dřevěný podlaze dělá divy. Jenže po půl hodině by divák už čekal nějakou hutnější zápletku, a taky celkově dospělejší erkovou atmošku. Nic z toho se ale nekoná, a film po určitý době začne bejt únavnej. Konec sem pak doslova protrpěl. No nic, Invaze s Sheenem se už opakovat nebude. 40%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaná hororová sci-fi pecka, která mě po velkou část stopáže fest napínala a děsila jako už žádný horor dlouho ne, aby ke konci co do tempa mírně zaškobrtla, ale nakonec mě stejně dostala mrazivě znepokojivou finální pointou. Tím a celkovým pohráváním si s klišé žánru film trochu připomíná podvratné kousky od Peeleho, ale tohle mi sedlo výrazně víc než třeba nedávný Nope. Parádní emzáci, tempo, co nenechává vydechnout, miloučká Kaitlyn Dever a celkově hezký vizuál, který nepotřebuje z nutnosti ušetřit prachy věci zbytečně schovávat. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Můj dům, můj hrad! Jsme si s Brynn docela podobné, já jsem žena činu a (h)různě, ona je žena útěku a hrůzně. A obě jsme si zvolily cestu, jak se poprat se svými vnitřními démony. Kaitlyn Dever jsem od první minuty věřila, že to, co vidí je skutečné, protože pro ni to tak bylo. S jejím mimickým projevem a gestikulací tělem odehraje všechny své strachy a děsy naprosto věrohodně. Postava Brynn je stoprocentně uvěřitelná a absence dialogů mi vůbec nechybí. V tomto případě by bylo mluvené slovo nevhodným faktorem. I tak je tohle atypické scifíčko dostatečně zneklidňující. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela meh. Řemeslně poměrně zručné žánrové cvičení s nejvíc fádně vypadajícím mimozemšťanem, jakého si dovedete představit. Zaměnitelný traumatický subplot tam neměl být vůbec, anebo měl být v celkově ambicióznějším filmu. Takhle flow filmu akorát brzdí a finále pak vyloženě zabíjí. Loňské Nope od Jordana Peelea jsem ve výsledku hodnotil taky jen třemi hvězdami, ale kreativita zpracování těch tradičních UFO/ALIEN motivů tam byla úplně jinde. 5/10 (skoro na **) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Mimozemský dizajn je do značnej miery založený na náčrtoch urobených v Amerike v 50-tych rokoch opísaných údajne unesenými ľuďmi a ľuďmi, ktorí mali blízke stretnutia tretieho druhu. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama