Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností je to průměrný, možná i podprůměrný film o hrdinech s poměrně předvídatelnou zápletkou a příběhem o B-týmu, který musel sebrat všechny své schopnosti, které má a že to jsou opravdu skvělé schopnosti ("I shovel well...") a zachránit město poté co šílený padouch vyřadil slavného a neohroženého superhrdinu. Tak proč tomu dávat víc jak 3*? Protože když jsem se kdysi na tento film koukal u kamaráda, tak jsme se parádně zhulili a musím říct, že zábavnější podívanou jsem asi nezažil. Člověk se směje tomu, jaká to je kravina, směje se hlavním hrdinům, směje se těm šíleným vtipům, směje se dialogům ("I knew you'd know I'd know you knew." - zkuste to říct desetkrát po sobě) a směje se dokonce i té tatínkově lebce v kouli na bowling. A tak i když se k tomuhle filmu dostanu i teď po letech, když už se neposilňuji zeleným listím, tak se na něj vždycky rád podívám a stejně se u něj pořád docela dobře bavím. 7,5/10 ()

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Ak chcete naozaj zbytočne stráviť 121 minút svojho života, pozrite si tento film. Vzhľadom na herecké obsadenie (predovšetkým Ben Stiller) som neočakával veľký a epochálny dej, ale aspoň veľa dobrých hlášok. Žiaľ, boli maximálne dve. Film neopantal absolútne ničím, v polovici som takmer zaspal. Bohužiaľ len takmer. Nie často hodnotím filmy ako "odpad", ale tu inak nemôžem. A vyčítam si, že rozpozeraný film vždy dopozerám do konca. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařená taškařice inspirovaná stejnojmenou grupou, která se občas objevovala v jakémsi humorném komiksu od Black Horse comics a měla desítky a desítky členů, protože se vyznačovala vysokou úmrtností. Nikdy jsem ho nečet, ale co jsem o něm slyšel, tak to vypadalo, že je mnohem nápaditější a vtipnější než tento film. Celkově je potenciál superhrdinů-looserů velmi nevyužitý a pár dobrých nápadů je zahrabáno kdesi pod nánosem nudné režie. Ale minimálně je zábavné pozorovat Williama H. Macyho, Goeffreyho Rushe a především Hanka Azariu, který si svojí roli vyloženě užívá. Mimochodem radši si přečtěte u nás vydaný komiks na podobné téma Dříve známí jako Liga spravedlnosti :) (5/10) ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Velmi mne překvapilo obsazení tohoto filmu (jako, že je velmi bohaté na známé tváře), protože scénář je sice slušný, ale režisér jaksi nezvládl nadsázku, která měla být u tohoto filmu zjevná. Všechny postavy se brali tak vážně, žeto jaksi jako parodii nešlo vnímat.. Nic méně je snímek tak absurdní až se člověk musel někdy pousmát. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)
  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama