Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Největší trik, který kdy ďábel předvedl, bylo přesvědčit svět, že neexistuje a pak…zklamal. Čerstvý amorální vdovec, co připomíná střeleného vědátora z Číslo 5 žije, je v tlakovém hrnci márnice dušen jako mrkev. Drží pokličku nestandardně postupující policejní složky, vdova s oblibou v černém humoru či snad sám Keyser Söze? A když jsme u té mrkve, nedrží ji celou dobu Oriol Paulo před vaším nosem, jako se to dělá oslovi? Odpovědi se dočkáte v samém konci a já bych k ní pouze dodal, že když pes začne mňoukat, kočka štěkat a žralok jíst brokolici jen za účelem pádu zoologovy brady na podlahu, nastává čas holedbat pointu, která se k podobnému stavu dopracuje nevykonstruovanou jednoduchostí.. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý thriller ze španělské produkce, který se odehrává téměř celý na území márnice. Celé to na mě trochu dýchlo Hitchcockovinou s výbornou atmosférou, kde vás to stále táhne někam, aby jste se na konci vynořili někde, kde to ani omylem nečekáte. Já se tou mystifikací skvěle bavila a nenudila i když to mohlo být trochu kratší. Zápletka byla možná příliš překombinovaná, ale můj celkový dojem je víc než průměrný. Určitě je to kousek, který stojí za to vidět, tak do toho ! ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psal, Španělé umí a tohle je další živý důkaz. El Cuerpo se tváří nevinně, ale jak je u kvalitně ohodnocených Španělských počinů známé, tak je to velký omyl. Už od začátku divák přemýšlí, o co vlastně jde, ale že by to bylo tak jednomyslné? Bez nápadu? To si mohl myslet jen silný neznalec. Do toho nám vnuknou druhou myšlenku, která se zdá být daleko reálnější a vše dostává daleko lepší náboj, i když si divák snaží spojit několik věcí dohromady, tak mu stejně nějaké uniknou. Teprve závěr vše rozsekne a už jen s otevřenou pusou civíme do obrazovek, takže děkuji Oriolu Paulovi a všem, kteří se na tomto snímku podíleli za tak skvělou podívanou! 10/10 = 100% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s prepracovaným dejom. Španieli to v tomto smere vedia na jedničku. Na začiatku sa nastolí jedna veľká záhada (zmiznuté telo) a ďalej, kúsok po kúsku, sa rozmotáva príbeh okolo tejto udalosti až do zaujímavého, nečakaného rozuzlenia. Možno trocha prekombinované, ale ešte v rámci normy. K dobrému príbehu sa pridáva aj skvelá atmosféra a miestami i ľahučký mrazivý závan. U mňa preto spokojnosť a pohodlný nadpriemer. 80/100 ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Obvyklí podezřelí na španělský způsob...dokonce se na samém konci zjeví sám velký Keyser Söze... A i přes zjevně malý rozpočet (ve srovnání s americkou konkurencí) a pomalý rozjezd tenhle film všechno dožene opravdu výborně napsaným scénářem a skvěle vykombinovanou zápletkou, tahle variace na režisérskou hru s divákem mne velmi bavila. Docela rád bych někdy viděl hollywoodský remake...:-) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama