Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

tom88 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Arnoldovy podobné úlohy až tak neseknú, ale predsa sa snažil a vyšla z toho pohodová komédia aj keď so silnými prvkami typicky americkej stupídnosti, ale pozerateľná oddychovka. Film by potreboval skrátiť o minimálne 20 minút, ktoré sú tam navyše. Reitman má aj lepšie kúsky, no nebudem tento film odsudzovať. Bavil som sa síce len priemerne aj na to, že to je komédia, no zopár scén bolo naozaj fajn. 50% ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

O 20 % horší hodnocení než policajt ze školky? He? Já jsem se bavil stokrát víc! Emma Thompson je kouzelná, Arnie taky (hlavně jako mimino a jako východoněmecká exsportovkyně), zápletka se ještě udržuje v mezích reálnosti, dokonce se objevuje i jakýsi myšlenkový přesah... prostě tahle komedie, jakkoli nablblá, mi sedla. Výstižný komentář: monolog ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se tomu filmu úspěšně vyhýbal, protože už mě odpuzoval ten námět těhotného chlapa, což mi přišlo zvrácené a nechutné. Pak jsem si řekl, je to přece jen Arnold, dám tomu šanci. Nedokoukáno, jen jsem si potvrdil, co jsem od začátku věděl - je to zvrácené a nechutné. Nechápu, jak si kdokoliv z filmařů nad scénářem řekl, že to bude bžunda. Fakt ne. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak nejlepší kulturista osmdesátých let a akční superhvězda otěhotní a předvádí klasické ženské problémy, je pro mně potupující a trapná. Nad propadlištěm dějin ji drží snad jen teatrální výkony Emmy Thompsonové a Danny DeVita. Vrchol trapnosti dosáhne film v okamžiku, kdy se Arnold oblékne do ženského oblečení a skončí mezi těhotnými ženskými, kde se učí správně dýchat. Uf, raději na to rychle zapomenout. ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Nemozem si pomoct,ale tento film povazujem za jeden z najstupidnejsich preslapov hereckej kariery Arnolda Schwarzeneggera.Mozno keby rolu tehotneho chlapa zverili nejakemu naslovovzatemu komikovi,trebars Chevymu Chaseovi,clovek by sa ochotne povzniesol nad debilitu celeho filmu,vidiet vsak Arnolda s tehotnym brusiskom,melancholickeho a ufnukaneho jak nechutnu staru babu po prechode,tak to je nad moje sily..Otrasny film plny stupidnych momentov,nad ktorymi zdravemu cloveku zostava rozum stat.Arnolda mam rada,dokonca aj v komedialnych ulohach,ale toto fakt niekto riadne pohnojil.Otras! ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Kampus ve filmu je nazvaný "Leland University". Natáčelo se ale na univerzitě v Berkeley, jejímž sportovním rivalem je univerzita Stanford v Pablo Alto (obojí v Kalifornii), pojmenovaná po Lelandu Standfordovi. (HappySmile)
  • Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) pronese větu: "Moje tělo - moje volba", což je známý slogan Američanů, bojujících za práva těhotných žen svobodně si zvolit, zda podstoupí interupci. (megan017)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama