Reklama

Reklama

Nejlepší Vánoce na světě

  • USA Best. Christmas. Ever!
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud jim nadělil společné Vánoce, ale Charlotte se nějak nezdá, že by Jackiin život mohl být až tak idylický, jak na první pohled vypadá. A rozhodne se to všem dokázat! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Odstartoval jsem takovou tradici, že o Vánocích se vždycky budu trochu mučit hallmarkovským peklíčkem na Netflixu. A i když účast Jasona Biggse a Heather Graham mě vlastně trochu navnadila, pořád to byl očistec. Sice o trochu lepší než minuloroční Falling for Christmas, ale stále bolestivé. Kýčovité, ošklivé a vlezlé poctivé 3 z 10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix cca mesiac pred Vianocami začal vypúšťať do sveta svoje vianočné filmy na rok 2023. Snímok Nejlepší Vánoce na světě jak filmársky tak i príbehovo je vágny, o hereckej stránke ani nehovoriac. Tuctová (USA) záležitosť s minimum vydarených scén. P.S.: Jason Biggs starne decentne. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tak Netflix už dělá i charitu. Do evidentně benefičního filmu vedení obsadilo kdysi oblíbeného komika Biggse a hodně kdysi sexuální symbol Graham. Na nic dalšího bohužel nezbyly peníze a výsledek podle toho vypadá. Ideální dárek pro všechny, kteří zlobili a nestačili zrušit předplatné. Paskvil bez hlavy a paty. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totální hallmarkovská (zajímavý americký fenomén) zoufalost, kterou Netflix prostopášně kopíruje a hrdě bych ji ignoroval, ale tak nějak jsem chtěl po letech zase vidět Jasona Biggse. A přiště už nenaletím. I spotřební vánoční feel good komedie se dají točit jinak, viz Happiest season s Kristen Stewart. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Přišel listopad a tak je na čase začít oblíbenou streamovací platformu Netflix nacpávat až po okraj svátečním odpadem. To už je taková každoroční tradice, ale se k ní přidají i má oblíbená MILFka Heather Graham a Jason Biggs, tak to je docela zklamání. A že je pod ní podepsaná ta stejná režisérka, jako pod Hřbitovem domácích zvířátek, tak z toho mi doslova opadal umělý vánoční stromeček. Otravný jingle bells klišoid, který od ostatních otravných jingle bells klišoidů nemá navíc ani tu prskavku a jeho význam pro navození vánoční atmosféry se rovná tomu návštěvy tchýně. Anebo to je celé vlastně úplně jinak……ony se mně celé Nejlepší Vánoce na světě vykouřili z hlavy už asi tři minuty po závěrečných titulcích. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Počas titulkov je ešte jedna scéna. (Arsenal83)
  • Film bol pre Netflix veľkým úspechom. Debutoval na prvom mieste v tejto streamovacej službe a na druhom mieste globálne s 22,3 miliónmi hodín prehrávania a s celkovým počtom 16,3 milióna zobrazení. Predbehol ho len film Zabijak (2023). (Arsenal83)

Reklama

Reklama