Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvě vystudovaný učitel Petr Jílek (Jakub Moulis), dostává příležitost učit na soukromém gymnáziu, který vlastní matka jeho přítelkyně (Markéta Hrubešová). Jeho idealizovaná představa o výuce mladých studentů brzy narazí na tvrdou realitu. Je překvapen současnou smutnou generací, problémy, se kterými se musí mladí lidé v dnešní době vypořádat a jejich přístupem ke studiu.
Poznáváme tři příběhy konkrétních studentů. Ema (Natálie Grossová), jedna z Petrových studentek, hledá přivýdělek, aby si udržela krok se spolužáky z bohatých rodin. Její výběr brigády ji však krom peněz přinese i nečekanou kontroverzi. V maturitním ročníku se tři ambiciózní studenti – Oskar (Štěpán Tuček), Tadeáš (Jindřich Žampa) a Robert (Ladislav Ondřej) rozhodnou podat přihlášku na medicínu. Před přijímačkami si však chtějí vyzkoušet pitvu reálného člověka, aby měli před ostatními studenty náskok. Začínají vytvářet plán, kde seženou svoji oběť. Studentka Anička čelí zase výzvám spojeným s touhou být pro svoji matku jediným důležitým člověkem v životě. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

AngryPotato 

všechny recenze uživatele

Za mě dobře zpracovaný odraz dnešní doby, vyzdvihnout musím především herecké výkony Štěpána Tučka a Natálie Grossové.Magnusek má hold určitý styl, na který si buď musíme zvyknout, nebo ho nesledovat. Výkony ale předčily očekávání. Za mě 70%. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nemůžu z toho, že existuje DALŠÍ projekt zaštítěný Magnuskem, kde je hlavní postava mladý učitel, který neumí komunikovat se žáky, nadřízenými a rodiči, a je to na 100 % chyba jich všech, plus žáci od 1. třídy po oktávu jsou potenciální sadističtí sérioví vrazi. Tohle je diagnóza. ()

Reklama

PrezidentRickS. 

všechny recenze uživatele

Tomu chyběla už jenom baba Obermaierová... tyhle zvěrstva jsou přesně to, co táhne českou tvorbu ke dnu a drží jí tam. Hlavně, že se všichni na premiéře sejdou, poplácají se po zádech a pochválí se jakou hlubokou pedagogicko-sociologickou studii to vlastně natočili. Je to na zvracení. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Přesně Magnuskův styl. Tentokrát však k několika amatérům (z nichž sám Magnusek je skoro ten největší a už by mohl mít trochu sebereflexe a nelézt alespoň před kameru) připojilo i pár celkem schopných herců (Tuček, Ondřej, Langmajer) a tak je to koukatelnější než tetralogie Bastardi. Zda je to uvěřitelné je na posouzení konkrétního diváka, každopádně když vidím, jak se dnešní náctiletí kolikrát chovají a kam naše doba spěje, přikláním se k těm, kteří věří, že až na pár děr ve scénáři film o něčem svědčí a trefně poukazuje, kam se naše uvolněná nevýchova žene. Jako televizní cvičení to zase tak zlé popravdě není, někde na půl cesty, do kina se film ale nehodí, rovnou na streamu či v komerční tv by určitě udělal lépe. 50% ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama