Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (262)

Gary 

všechny recenze uživatele

První půlhodina je super a má švih. Poté ale film začne ztrácet tempo i vtipnost výjimaje několika momentků. Ale i tak se jedná o oddechovou, celkem vtipnou blbůstku, která stojí za vidění hlavně kvůli skoro nestárnoucí Sigourney Weaverové, skvělému Ray Liottovi a nejvtipnějšímu článku filmu, Gene Hackmanovi. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Byly natočeny již hromady romantických komedií, které umí být pouze trapné. Tento film je nejen romantický, ale skutečně i vtipný. Navíc scénář není pitomý, některé triky podvodnic jsou velmi nápadité. Mám pouze velký problém s barmanským ňoumou, který je natolik submisivní, že v jeho existenci kdekoliv na světě prostě nelze uvěřit, ani kdyby z ní polovinu ubral. Weaverová mě hodně bavila, ovšem všechny a všechno zastínil neskutečně odporný dědek Gena Hackmana. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější romantická komedie, kterou jsem kdy viděl.. Podobný žánr moc nemusím, ale u tohohle jsem se vážně bavil.. Spousta chytře napsaných dialogů a dokonalá ústřední dvojice - sexy Jennifer Love Hewitt a stále perfektní S. Weaver.. Nejedná se o nijak převratný film, děj je poměrně snadno předvídatelný a na závěr tradiční hollywoodský happyend ale jako oddechovka je to prostě super!!! ()

numi 

všechny recenze uživatele

Sigourney Weaver umí zahrát dobře i přesto, že za rohem nečíhá Vetřelec, Jennifer Love Hewitt vypadá dobře i přesto, že za rohem nečeká šílenec, který ví, co dělala loni v létě a Gene Hackman vás dostane i přesto, že cigarety nemáte v lásce... Celkem sehraná komedie, ve které se sice klišé prodírají na povrch čím dál tím častěji, ale vlastně nezačne nudit. A to je vcelku obdivuhodné, protože vezmete-li v potaz, že celková stopáž přesáhuje dvě hodiny, tak by za to ruku do ohně dal asi málokdo. [leden 2006] ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. Vynikající komedie, která mě dostala. Sigourney Weaver jako matka Jennifer Love je vynikající, Jennifer je zase pořádnej kusanec, můj oblíbenec Ray Liotta je suprově nadabován... Celkem originální zápletka, výborní hlavní představitelé, zkušený Gene Hackman v pozadí, film od filmu rostoucí Jason Lee. Paráda. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Love Hewitt neřídila žádné z aut, které se ve filmu objevují. (vercza)
  • Gene Hackman používal ve filmu speciální cigarety, které pouze vypouštěly dým - je totiž odnaučeným kuřákem a navíc byl po infarktu. (Sfinkter)

Reklama

Reklama