Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (64)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Ty dvě hodiny si tento film za rámeček nedá, přesto určitě první hodina není špatná, ale kupodivu jak padne dobrá poslední čtvrtka, která je akčnější, tak nějak paradoxně jsem už zíval. Marky Mark to odehraje sobě vlastnímu a celkově i ta mladší část si to svoje odehraje. Moc vtipný to úplně není, ale takový ten film jak jsem psal už na začátku. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Je síce pravda, že u akcie mi chýbalo R-ko ale inak to bohato vynahradzuje slušný humor a fajn herecký výkonný hlavnej pätice. Hinds a Q tu majú iba také šteky, a u Hindsa cením, že ostáva vo vážnej rovine celú dobu. Prvé 2/3 fajn, ale po vyložený kariet to dostáva jedno klíše za druhým. Ale stále slušný jednohubkový nadpriemer. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JO A MIMOCHODEM… TÁTA BYL VLÁDNÍM ZABIJÁKEM…“  Rodinná akční komedie. Trochu „Pravdivé lži“, trochu „Millerovi na tripu“( nebo snad „Nobody“?),  ale hlavně pohodovej Wahlberg. No a to by vám asi mělo stačit. Možná to mělo na víc, ale co já vím… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film má v USA rating PG-13.  2.) Thx za titule „Veronika Ageiwa“.  ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická špiónská rodinná akční komedie, která jede dle známé šablony, ale funguje a spolehlivě zabaví. Sice nedosahuje kvalit My Spy a humor není tak úderný, jak by se patřilo, tak díky sympatické rodince v čele s Wahlbergem ( překvapivě slušný fighty, být to Erko, tak by nadšení bylo ještě větší) a hot Maggie Q i Michelle Monaghan. Je to zkrátka ta správná odpočinková a relaxační podívaná. Sázka na jistotu, která neurazí. 6/10. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ledva na dve hviezdy a tú druhú pridávam len kvôli sympatickej hlavnej dvojici Wahlberg-Monaghan. Inak je to ale neskutočný gýč, ako takéto rodinné akčné filmy mi nevadia a nečakám od nich veľa, ale žeby bol Apple taký lakomý a nezaplatil ani jednu scénu s poriadnou akciou? Pričom bojové scény natočil asi nejak študent, pretože sú príšerné, až ľutujem tých kaskadérov čo sa museli len tak hádzať do stien. Na jedno pozretie je to ako tak postačujúce, ale tipujem že prísnejší recenzenti to budú odpadovať jedna radosť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa od októbra 2022 v štáte Georgia (Atlanta, Canton, Clermont). Letecké zábery, ku ktorým bola použitá helikoptéra, vznikli v novembri 2022 v centre Buffala, New York. (Arsenal83)
  • V The New York Times pochválili režiséra Jonesa slovami, že "dobre ovládol komixovo-trilerový tón a natočil akciu s vtipom a kreativitou" a tiež napísali, že Wahlberg je charizmatickejší, než bol na obrazovke za posledných takmer desať rokov“. (Arsenal83)
  • Vo filme je niekoľko zmienok o matke Jessice (Michelle Monaghan), ako sa uchádzala o účasť na olympijských hrách v roku 2004 v Aténach v desaťboji. Ženy v Aténach ale v desaťboji nesúťažili. Ženy súťažili v sedemboji. (Arsenal83)

Reklama

Reklama