Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl krimi námrd na který jsem nebyl připraven. Česká televize zvedla rukavici od Voyo a hodila do placu mini krimi sérii, které snese opravdu ty nejlepší měřítka. Například při "zatýkání na chatě" jsem se musel kouknout, jestli je to opravdu český. Takhle řešenou kameru jsem ve statickém jednozáběrovém česku snad ještě neviděl. Hudba pěkně udávala celkovou náladu krimi příběhu. Vysoce profi a současně divácky napínavé až požíravé, to jo, to můžu, další prosím, šup. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Policejní rada Vacátko by hodně koukal, bez jakejch vychytávek se musel obejít, páč to vypadá, že současná kriminalistika by bez možností testů DNA a lokalizací telefonů byla úplně v hajzlu. Oceňuju své oblíbence Martina Hofmanna a Pavlu Beretovou a především aplauduju komediálním vstupům Alberta Čuby, ještě že ho ten covid pomohl objevit. A vůbec nemám problém s otevřeným koncem. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že takto prostinký scénář u moderní krimi série nepotkám. Ale chyba lávky, ocitli jsme se sto let zpět a šťastná náhoda střídu tu ještě šťastnější, abychom mohli poznat vraha. No aspoň ten závěr je takový pěkně realistický. Bebjak už pomalu upadá do rutiny a jeho krimi ztrácí ten šmrnc a napětí, co mívaly. Leč sledovatelné stále jsou. Maštalír je sledovatelný též, i když se svým plnovousem blíží k vizáži Rumcajse. Ale poslouchatelný fakt není. Sakra, ať mluví třeba finsky, když nechce mluvit slovensky, ale přestane mi prznit mateřštinu! Když si vzpomenu, jak se perfektně česky hovořící Chudík zdráhal přijmout roli Sovy, jelikož si právě v češtině nevěřil! Ano, vím, že Josef má být původem Slovák, ale pak se tedy táži, proč se nejmenuje Jozef? ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Otevřený konec je celkem běžný vyprávěcí postup, je otázka, co z něj je a co není oslím můstkem do hypotetickou další řadu. To stejné se týká také jednání hlavní postavy, jakým způsobem rozpohybovala ty vedlejší, aby seriál nakonec dopadl tak, jak jsme ho viděli. A také to, že druhý z případů byl dost upozaděn. Stále se nemůžu rozhodnout, jestli je to deviza, nebo nedostatek Vedlejšího produktu, každopádně vše drží pohromadě jistá režie Petra Bebjaka a korunuje famózní hudba Juraje Dobrakova, já toho chlapa miluju čím dál víc! 70%. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Já vůl jsem se po druhé epizodě podíval na obsazení celé mini série a protože jsem tam uviděl velice známýho herce, kterej ještě nebyl v záběru, tak mi bylo jasný, kdo bude vrahem. Nestalo se mi to poprvý, budu si na to muset dávat pozor. Jinak na naše poměry zdařílá věc, je znát, že Bebjak má už s natáčením kriminálek bohatý zkušenosti a dokázal to prodat i tady. Když pominu tu tiskovku skoro na konci, tak to bylo všechno strašně uvěřitelný. Obsazení parádní, zápletka taky. Na to, co dokáží naše TV vyprodukovat, je tohle nadprůměr. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • „Po odvysílání třídílné, Českým lvem oceněné minisérie Spravedlnost (od r. 2017), což byla má první spolupráce s Peterem Bebjakem, jsme dlouho hledali látku, kterou bychom mohli volně navázat na téma zločinu a trestu, spravedlnosti a osobní zodpovědnosti. Podařilo se nám to až s námětem Jakuba Režného a kriminalisty Aleše Preise,“ uvedla Kateřina Ondrejková, kreativní producentka. (SONY_)
  • V minisérii Vedlejší produkt vystupuje celkem 43 postav. (Česká televize)

Reklama

Reklama