Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Král komedíi Peter Farelly je zpět a kdo má jeho rannou tvorbu rád, tak si myslím, že Ricky Stanicky nezklame kor, když jde už o úplně umírající žánr, kde nějaká áčkovější komedie s hvězdami je opravdu vzácnost, takže se mi opět trefil do vkusu. Dějově je to celkem zajímavý, tři přátelé celý život předstírají, že mají kámoše, který je však vymyšlený, ale když jde do tuhého a je třeba ho představit rodině, všichni se rozhodnou, že raději najmou herce, který se za Rickyho bude vydávat, než aby šli s pravdou ven. Problémem však je, že John Cena vezme celou roli až moc vážně a začne to všem komplikovat život. Zac Efron je tu sice poněkud znuděný, protože ho herecky zastíňuje John Cena, který si celou show kurevsky krade pro sebe a na štěstí je na plátně téměř pořád, takže o zábavu je vystaráno. Smál jsem se i nahlas, některé hlášky jsou opravdu šílené a je to celé jedna velká bláznivá jízda plná absurdního a střeleného humoru, což mám rád. Takové filmy mi raz za čas opravdu chybí, takže thank you. "Why do you so sweat? Are you on drugs? The reason i sweat is because i have no drugs ! :D "75% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Příběh o falešným kámošovi..taková nenáročná oddychovka ..ale žádný zázrak..vtipu a humoru jako šafránu..Cena uz je nějakej starej a divím se že takovou roli vzal..:) každopádně to celé drží nad vodou ..40% čekal jsem od toho mnohem víc.. nejlepší jsou asi proslovy šéfa..prej on u toho kouří péra hulibrk..:) ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, pri ktorej sa sem-tam zasmejete ako kone a sem-tam vám bude trápne aj za samotných hercov. Aj keď nakoniec si poviete, že to je echt komédia a nejaký ten exces tomu odpustíte. Cena bol fakt super, Effron bol nejaký napichaný(?) a nejako mu to nešlo. Nápad je fajn, ale vhodný fakt maximálne do bláznivej komédie. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

John Cena má veľký komediálny talent, to viem už dlho. Celkovo som ale z filmu, ktorý režíroval jeden z bratov Farrellyovcov (Blbý a Blbší 1 a 2, Ja moje druhé ja a Irena) viac sklamaný než potešený. Farrellyovci sú typickí drsným humorom, tu je ale z neho prítomného len trocha a navyše väčšina pokusov o neho nie je tak úderná a vtipná ako kedysi. Film navyše nie je len streštenou komédiou, ale chce i rozdávať posolstvá, trochu dojímať a vidno v ňom aj prvky modernej diverzity a inklúzie, takže možno aj preto ten tvrdý, buranský humor k takémuto voľačomu nepasuje. Cena dokáže ako som už spomínal pobaviť a zachraňuje film od prúseru, keďže ústredné trio kamarátov s ich ženami je desivo nezáživné (vrátane Zaca Efrona), jediný kto ešte ako tak boduje je William Macy v menšej úlohe. Na jedno pozretie okej, ale čakal som že sa budem smiať omnoho častejšie a hlasnejšie. 55% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Největší předností snímku Ricky Stanicky je bezesporu výtečný John Cena, který si svou bláznivou pózu užívá plnými doušky. Za zmínku zde pak stojí několik skutečně vydařených gagů (dick move) a bizarně vtipných situací, u nichž jsem se upřímně od srdce zasmál. Avšak zbytek užitých ingrediencí bohužel sestává ze šedivého a nezajímavého průměru, takže ve finále dostaneme klasickou spotřební záležitost na volné odpoledne, která v rámci svých omezených možností dodá přesně to, co od ní čekáte. A to mi tentokrát ke pokojenosti vážně stačí. (Prime Video) „Circumcision parties are my go-to when I need to relax.“ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)
  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama