Reklama

Reklama

Jednorožec Thelma

  • USA Thelma the Unicorn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zpívající poník Thelma se chce proslavit a velký sen si splní tím, že se promění v nablýskaného jednorožce. Brzy ale zjistí, že není všechno zlato, co se třpytí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Thelma je poník co se chce stát zpěvačkou a na posledním pokusu ji vyhodí, že na to nemá.  Ona se naštve a přeje se stát jednorožcem , aby byla zajímavější pak díky nehodě se jím stane a díky tomu se stane slavná. Pak si uvědomí , že to takhle nechce a vrátí se ke svému já. Kniha je z roku 2017 a měla i pokračování co vyšlo v roce 2019 má 28 stran  její autor má na kontě například i Zlouny . Jinak není to špatný animák jen komu vadí zpívání asi to neocení jelikož se tam hodně zpívá (nepochopil jsem proč v dabingu je  jeden song  anglicky zatímco ostatní česky) animačně se to dá a příběh není nic originálního, ale pro nenáročné publikum proč ne.60 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jediné, v čom Netflixu sa nejako darí udržať nejakú úroveň, sú animáky. Aktuálny snímok Jednorožec Thelma patrí medzi tie slabšie kúsky. Rock-based pesničky sú fakt fajn, ale všetky tie omáčky okolo snímku sú stokrát použité a videné šablóny. Keby aspoň potenciál jednotlivých postáv využili lepšie, predovšetkým v vtipných scénach, ale ani to nie. Škoda aj za stredný pasáž, ktorý je veľmi plochý a nevýrazný. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama