Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská tajná služba získala chip s důležitou informaci o pašování zbraní a diamantů. Je nutné povolat nejlepší agenty kapitána Brisseaua (VINCENT CASSEL - Dannyho parťáci 2) a půvabnou Lisu (MONICA BELLUCI - ) - aby zneškodnili řídící mozek zločinecké organizace, obchodníka Lipovského. Oba jsou vysláni do Maroka, kde mají vyhodit do povětří loď převážející jeho zboží. Mise běží jako po drátkách až do okamžiku, kdy je Lisa při zpáteční cestě zatčena. Někdo zradil. Někdo má svůj vlastní plán. Teprve teď začíná skutečná operace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Žádná fantasmagorická udělátka pana Q, striktní příkazy nemíchat drinky a trenýrkový magnetismus na každou sukni v okruhu 007 yardů - spíše očekávejte všední špionážní praktiky tajných služeb, akci osekanou na nutné minimum a marnou snahu agentů zůstat částí svého Já obyčejným člověkem. Efektnost a dynamická jízda ve stylu Bournea se sice nekoná, nicméně tahač Bellucci - Cassel je schopen tento pro diváka docela těžkotonážní návěs spolehlivě dotáhnout do cíle. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašný špionážny film, kde jedinú rolu veríte Casselovi, Monica tam je na zhadzovanie podpŕd a zvyšok je prostoduchosť sama, kde ešte aj na začiatku filmu označili Rigu za mesto v Estónsku. Čo je u amerických filmárov znak tuposti, ale u európskych je to maximálna hanba. Ešteže gdaňskú lodenicu nelokalizovali niekde na Malte. Film je nudný, v podstate bez intríg aj dialógov. ()

Reklama

smith22 

všechny recenze uživatele

Víte proč to má tady tak nízké hodnocení?40% lidí to po první půlhodině asi vypnulo.Prvních zhruba 50 minut je ten film skutečně nezáživný a dokáže poměrně nudit.Potom když se to začne konečně nějak vyvíjet k lepšímu tak opět po chvíli se tam najdou mrtvé místa kdy jde atmosféra dolů.A když už čekáte, že to konečně začne tak tam skočí titulky - to mě fakt zaskočilo - takovej divnej konec/nekonec sem fakt nečekal. Byly tam i dobré chvilky kdy mě to drželo v křesle a nebýt to tak utahané a mít to svižnější tempo, dalo by se hodnotit o 20% výš.Cassel byl výbornej.Bez něho by to hodnocení bylo ještě horší.Dá se říct, že to celé držel nad vodou.Bellucci mě zas tak neohromila - spíše průměr.Cassel ji s přehledem zastínil. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Pohľad na život agentov tajnej služby z inej, odvrátenej strany. Mierne depresívne, ale zaujímavé. Monice Belluci a Vincentovi Casselovi to spolu skrátka ide. Nečakaný je aj záver, žiadne veľké hollywoodské finále, špinava práca sa urobila a život ide ďalej. Zaujme aj technická stránka, nálety kamery a pod. ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by mohl soutěžit o nejhloupější český název(tleskám překladatelům), takovou originalitu jsem opravdu dlouho neviděl :). Co se týče filmu samotného, mohl by bohužel aspirovat i na jeden z nejnudnějších filmů, co jsem za dlouhou dobu viděl. Film se jakoby snaží nastínit mrazivou atmosféru, ale tyhle pokusy vyzní do ztracena a vy tak máte pocit, že se na plátně vlastně nic neděje. Zklamání, které nezachránil ani obstojný Cassel, ani krásná Monica. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Paríži a St. Mandrier (Francúzsko), Madrid (Španielsko), Ženeva a Lausanne (Švajčiarsko) a Casablanca (Maroko). Väčšina automobilových naháňačiek a kaskadérskych kúskov sa natáčala v Ženeve a Lausanne vo Švajčiarsku. (Arsenal83)
  • V prvých takmer 12 minútach (11m 55s) filmu je vyslovené len jedno hovorené slovo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama